מס' שאלות להבהרה בבקשה!!!

ברוך 28

New member
מס' שאלות להבהרה בבקשה!!!

ערב טוב לכולם. ברצוני להפנות מס' שאלות,אודה למי שיוכל להשיב.. 1. הבנתי שעכשיו תקופת ההמתנה עומדת על 30-36 חודשים. המבחן באנגלית בתוקף לשנה, ועפ"י מה שאני קורא כאן אתם ממליצים לשעות אותו כמה חודשים לפני הראיון עצמו. שאלתי היא כזו בעת הגשת הטפסים על מה אני בדיוק מצהיר שנמצא בידי?? כאילו איך אני קובע מהי רמת האנגלית שלי אם טרם עשיתי את המבחן? 2. האם מגישים בקשה ונכנסים לתור ללא כל המסמכים הנידרשים? האם זה ניתן? ואם כן מתי עליי להציג קיט מלא?? עם כל תעודות הלימודים וציוני המבחנים?

כרגע אתה מגיש פרטים ראשוניים

את הידע שלך באנגלית אתה צריך להעריך בכנות כדי לדעת אם יש לך 67 נקודות. אתה צריך להיבחן באנגלית בסמןך למועד עיבוד התיק, ומכיון שיש אלפי אנשים בתור לפניך, אתה תוכל בערך לדעת מתי תהיה כחצי שנה לפני מועד הגשת התיק המלא, ואז לגשת לבחינה. בישראל אין בדרך כלל ראיונות. מגישים מסמכים וגמרנו.

ברוך 28

New member
קודם כל תודה רבה מושבניק שאלה נוספת...

אני כרגע נמצא כמחצית הדרך אל התואר אני לומד כלכלה וניהול. ועובד בתחום הביטוח. האם ניתן להגיש את הבקשה על מנת להכנס לתור ואז תוך כדי כאשר התואר יהיה בידיי להוסיף אותו. כאילו מתי אמורים להציג כמו ששאלתי מקודם את כל התעודות וכל הדברים? כחצי שנה מראש??? הבנתי נכון??? והאם אתה יכול להגיד לי את רמות השכר בערך בתחום הביטוח באיזור טורונטו. והאם כרגע אני יכול לכתוב שכאילו לצורך הניקוד יש לי תואר למרות שהוא רק בדרך?? ולהציג אותו מתי שאצטרך להציג את כל המסמכים??

לצערך לא. אתה לא יכול לפתוח תיק לפני שיש לך

בתאוריה 67 נקודות. אתה יכול לטעון שאתה יודע אנגלית פרפקט לצורך העניין, ולשפר מאוחר יותר את האנגלית, או לצבור עוד ניסיון בעבודה, ואז להתאמץ פחות ללמוד אנגלית, אבל במועד ההגשה עם אנגלית פרפקט וניסיון והשכלה נכונים ליום ההגשה הראשונית, אתה צריך 67 נקודות ומעלה. את התעודות מגישים כ 4 חודשים לפני מועד העיבוד וזה כניראה ייקח 30 חודש או יותר מיום פתיחת התיק.

ברוך 28

New member
אז מה מגישים בעת פתיחת התיק??

אודה לך או למי שיוכל להשיב... מה עליי להגיש בעת פתיחת התיק?? אם את כל התעודות והתארים והציונים ומבחן האנגלית מגישים כמו שאתה אומר כ 4 חודשים לפני הראיון עצמו ולפני שמגיע התור שלי. מה מונע מבעדי למשל לכתוב שאני כבר מחזיק תואר ביד ואז עד שגיע תורי להראות את המסמכים אכן אני אשלים אותו והוא יהיה בידי.. או שהם בודקים מתי הוצאתי אותו. בקיצור השאלה היא מה מגישים בעת פתיחת התיק. מצטער שאני חוזר על זה. אבל זה פשוט כ"כ מובן לי. אודה להברה בעניין. המשך יום נעים לכולם. אגב הפורום מאוד אינפורמטיבי ואני לומד ממנו המון. תודה לכל מי שעונה ועוזר.

כניראה שלא קראת בעיון את השאלות הנפוצות

והמאמרים. צריך שתהיה זכאי להגיש ביום ההגשה הראשונית. זה שאתה לא מראה את המסמכים עכשיו, זה לא אומר שהם צריכים להיות בתוקף עכשיו. הם רשאים לבדוק האם המסמך כבר היה תקף ביום ההגשה. כרגע מגישים מסמך עם הפרטים, בעוד 3 שנים מגישים עוד מסמכים, ואת ההוכחות. אבל ההוכחות: השכלה, וניסיון בעבודה (מלבד הציונים באנגלית) צריכים להיות תקפים ליום הפתיחה יחד עם 67 נקודות. מגישים את הטופס שבקישור, יחד עם דמי האגרה, ורצוי צילום טופס ספח תעודת הזהות עם כתובת לדואר בעברית. זה הכל. כל השאר , וגם הטופס הזה מעודכן, יוגש בעוד כ 30 חודש.

manutdfan

New member
הכל ברור מתשובתך אבל אני רק מוודא שאם אין לי

את הדיפלומה עצמה אבל סיימתי חובותיי בלימודים ויש לי את טופס הציונים אני רק מחכה לתעודה עצמה אז אפשר להגיש את ה SIMPLIFIED FORM? או שאני חייב שתהיה בידיי התעודה

למעלה