מס' שאלות למושבניק או לאמיר.

ברוך 28

New member
מס' שאלות למושבניק או לאמיר.

ערב טוב! ברצוני להעלות מס' שאלות ואודה לכל מי שיוכל לענות לי עליהן: 1. הנני מתכנן להגיש בשבועיים הקרובים בקשה למסלול SW יש לי ארוסה ואנחנו כבר שנתיים ביחד אומנם איננו ידועים בציבור עפ"י הכתוב ואין מסמך המתעד זאת, אולם אנו גרים ביחד בבית של ההורים, ומתכוונים להינשא באפריל 09' כיצד עליי להגדיר אותה בבקשה להגירה במסלול ה SW?? 2. הנני כרגע סטודנט לכלכלה שנה ב'. וסיום הלימודים שלי מתוכן לעוד כשנה-שנה וחצי. אני מתכנן להגיש בקשה על סמך קרוב משפחה שמתגורר בטורונטו(דוד), ניסיון תעסוקתי של 4 שנים וידיעת השפה ברמה גבוהה, טרם עשיתי את המבחן של השפה, אך אני מתכנן לעשותו בקרוב וסמוך ובטוח שאגיע לרמה הנדרשת מבחינת ציון מקסימלי, האם להגיש כבר את התיק או להמתין עוד קצת ולהיות קרוב יותר לסיום התואר, אני חושש שהמתנה נוספת תגרור שינויים בחוקי ההגירה ואז זמן ההמתנה יתארך אל מעבר למה שהוא כבר עכשיו. מה דעתכם?? מצטער שיצאה הודע כזו ארוכה, ואודה לכל מי שיוכל לענות ולעזור לי בלבטים. שיהיה ערב טוב.

gilad_no

New member
חבל

חבל שאתה מאוד סלקטיבי לגבי העוזרים לך. יש כאן מספר אנשים שעברו דברים דומים אבל כנראה לא יירצו לעזור...

../images/Emo45.gifגלעד צודק. כששאלה מופנית אקסקלוסיבית אלי

או אל אמיר, היא ממדרת את האחרים מהדיון ומעט מעליבה, יש כאן הרבה אנשים שעברו את התהליך ויכולים ורוצים להשיב. היא גם מוסיפה עומס שלא לצורך עלי כמנהל, כיוון שכשרואים ששואלים אותי, לא משיבים. כשיש שירשור שבו שאלה ותשובות טובות אאני נהנה מכך, ולא מתערב. אם יש משהו שדורש תיקון אני מתקן, אבל במרבית המקרים אין צורך. אני קורא כל מילה בפורום, גם אם היא לא מיועדת אלי, ואין צורך להדגיש שהשאלה היא אלי. אני מבטיח שלא תישאר שאלה בלי תשובה או התייחסות, אבל תנו לחברים אחרים את האפשרות לעזור, זה טוב לכולם וטוב לפורום שיהיו מגוון רחב של אשנים מעורבים..

ברוך 28

New member
לגלעד ולמושבניק.

ראשית אתה צודק במאה אחוז לא התכוונתי לפגוע באף אחד אחר ואני סמוך ובטוח כי יש עוד הרבה אנשים שיכולים לעזור ולענות לי פשוט ראיתי שאמיר והמושבניק הם הכי פעילים כאן בגלל זה הפנתי את שאלתי אליי, לא התכוונתי לפגוע באף אחד ואינני פוסל תשובות של שום בן אדם אני מודה לכם שאתם נמצאים כאן ועונים ועוזרים לכל מי ששואל. אני מצטער אם פגעתי במישהו. ללא שום כוונה כמובן להבא אשתדל לא להפנות שאלות באופן ספציפי אלא אם יהיה משהו מיוחד שארצה לשאול את אותו אדם

amirshuval

New member
אם אין לך

67 נקודות על הטופס הראשוני,אז תמתין עד שיהיו לך.לגבי הארוסה,ניתן לצרף אותה עכשיו או כשתתחתן.לא ממש משנה מכוון שבאפריל 2009 עדיין תהיה יותר קרוב לתחילת התהליך מלסופו.מבחינת הקנדים אתה כבר COMMON--LAW.לא ממש קיים מצב שאתה שנתיים גר תחת אותה קורת גג עם בחורה שכיום היא ארוסתך ואתם לא במערכת זוגית.

ברוך 28

New member
לפי הערכתי ותקן אותי אם אני טועה בבקשה

היי אמיר, לפי החישוב שאני עשיתי אני מגיע כעת ללא תואר לבדיוק 67 נק'. נסיון תעסוקתי 21 נק' גיל: 10 נק'. שפה אם מגיע למקסימום 16 נק' השכלה תיכונית: 12 נק' קרוב משפחה 5 נק'. השכלת בן זוג ונסיון תעסוקתי שלו 3נק'. וכמובן כאשר יהיה בידי תואר אני עובר את ה 67 גם שזה מה טוב. מה דעתך? האם אני צודק? האם זה גבולי וכדאי להמתין? אודה לכל מי שיענה.

ברוך 28

New member
אמיר או כל אד אחר שיודע

היי אם עשיתי במסגרת העבודה שלי קורס כלומר הכשרה של מעל 700 שעות זהו קורס שנמשך 4 חודשים 8 שעות כל יום 5 פעמים בשבוע האם זה מעמיד אותי בקריטריון של : Obtained a one-year diploma, trade certificate or apprenticeship and completed at least 12 years of full-time or full-time equivalent studies שזה למעשה ייתן 12 נק' ולא 5?? הרי נכתב כאן בעבר כי מי שמחזיק תעודת מקצוע של מעל ל 450 שעות הכשרה מקבל 12 נק'? האם אני טועה?

למעלה