מס' שאלות.

שטיצה

New member
מס' שאלות. ../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

והפעם בפינה, השיר את דומה לכלב.
1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? 2. מה השיר אומר בשבילך? 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? שוּטוּ
.

פרקשון

New member
כמה פינות באותה דקה! אם אני כבר פה

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? כמה שהוא שונא מישהי 2. מה השיר אומר בשבילך? שבא לי פיתה 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? לא יותר מדי..לא צריך להגזים 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 8.5 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? את דומה לקיץ 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? הוא יחסית טוב 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? שומדבר!

Hezi The One

New member
עונה...בלהבלה

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר?-זה ברור:O על האקסית שלו...ידוע 2. מה השיר אומר בשבילך?-שהיא הייתה דומה ליובל
3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא?-לא ממש 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10.-6 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה?-"את דומה לפיתה וזה חבל" הייתי בטוח שהוא מתכוונן שהיא שטוחה:$ 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ?-המ...הוא מוסר למישהי כמה היא זונה 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר?-אין לי:O

h e n y

New member
עונה

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר?: נראה לי הוא כועס על מישהי.. לא יודעת... 2. מה השיר אומר בשבילך?: לא יודעת.. 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא?: לא ממש.. 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10: 8 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה?: "לא ידעת לנשק אותי בחשך" 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ?: הוא נחמד, ממוצע כזה.. 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- השיר כולו 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר?: בסוף השורה הזאת: את דומה לפיתה

MarishA M

New member
עונה "את דומה לכלב"

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? על זה שחברה שלו דומה לכלב דה.. 2. מה השיר אומר בשבילך?על זה שהוא רוצה לזרוק אותה מה שהוא לא ידע זה שהיא זאת שתזרוק אותו פחח 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא?כן עם השורה הזאת-מה שלא עשיתי, לא יצא לי כלום הכל כמו מבוי סתום 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10.--8 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה?--"כי בחורות זה בחורות" דיי ואני חשבתי שבחורות זה נעליים.. טוב ת'אמת שאני לא תוהה על שום שורה שהוא כתב 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? אחלה שיר אוהבת אותו! 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # ביצוע, 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? שום חלק..

בצה17

New member
שלי! ../images/Emo107.gif

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? - על האקסית הזונע שלו:-\ 2. מה השיר אומר בשבילך? - שיובל היה מאוד עצבני עליה! 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? - אני אוהבת כלבים
חיח אהמ אני חושבת שהשיר נחמד ויש משהו במה שהוא אומר וגם שיר דיי משעשע אבל סה"כ רואים שהוא נכתב מכעס... 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. - 3 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? - "את דומה לפיתה וזה חבל"- אני טועה אם הוא כתב את זה כי היה שיכור או כי סתם ניסיון להצחיק.... אהה, בטח סתם שיכור
6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? - הוא נחמד יש שירים יותר טובים... 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך] # ביצוע, - אני אוהבת איך שיובל מבצע ת'שיר חיח זה יפה כזה ומצחיק. 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר?- "כי בחורות זה בחורות ואם הן לא נותנות אז אני בבעיה, מחפש לי בחורה" - נשמע טיפה גועלי האמת.... ודי אגואיסטי.. אני לא ממש מסכימה עם המילים האלה.

laila22

New member
../images/Emo107.gif

והפעם בפינה, השיר את דומה לכלב. 1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? שחברה שלו דומה לפיתה וזה חבל 2. מה השיר אומר בשבילך? שחברה של יובל היא פיתה 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא?מ... לא ממש... אלא אם כן חברות שלי הן פיתות/ כלבות אבל לא יודוע לי על זה... 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 10 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? אין 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? הוא קצת עצוב, אבל לשם שינוי בחורות לא פוגעות וזורקות את יובל, אלא להפך. 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו!
8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? אין

dsol

New member
פיתה

. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? חברה שלו שלא נותנת לו לא סקס ולא סימני רגש כלשהו 2. מה השיר אומר בשבילך? שצריך להראות מה שמרגישים 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? כרגע לא 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. - 10 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? את דומה לפיתה, וזה חבל (למרות שאני חולה על המשפט הזה) 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? אמממ לא יודע אני אוהב את הישרים הרגועים שלהם 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו!
8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? כלום

את דומה לפיתה וזה חבל

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? לא עליי זה בטוח....חחח 2. מה השיר אומר בשבילך? שיש אנשים שדומים לפיתה בעולם...וזה חבל. 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא?אמ...אני לא דומה לכלב, קיץ או פיתה ככה שלא. 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 7 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? את דומה לפיתה (?) 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? קצת שובניסטי. 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן,+ # טקסט, # ביצוע,+ # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? את הקטע של "בחורות הן בחורות ואם הן לא נותנות אז אני בבעיה מחפש לי בחורה" שובניסטי מידי לטעמי

מ י כ ל ל

New member
אני

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? אקסית 2. מה השיר אומר בשבילך? כלום 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? לא 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 7, הוא השיר של שייגעצ שאני הכי פחות אוהבת :S 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? את דומה לפיתה 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? פחות אוהבת, שובינסטי ברובו 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? "כי בחלורות ן בחורות, ואם הן לא נותנות אז אני בבעיה..."

למעלה