מס' שאלות.

שטיצה

New member
מס' שאלות. ../images/Emo182.gif

והפעם בפינה, השיר אוי ואבוי.
1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? 2. מה השיר אומר בשבילך? 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? שוּטוּ
.

dsol

New member
תשובות

. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? על זה שהוא לבד/במשבר כספי (לא הגיוני נכון?) 2. מה השיר אומר בשבילך? שהוא יהודי ^ 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? לא ממש 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 7 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? "היום גיליתי שאני לא עץ הפרי" 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? אממ סביר 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע,
# השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? כלום...הוא חמוד ככה

JALULA2

New member
פשששששש...אחלה תשובות!

אין מה להגיד...תשובות עמוקות ומלאות ידע

dsol

New member
../images/Emo45.gif

תופסת מעצמך יותר מידי..... אין לך משהו טוב לרשום עדיף שלא תרשמי כלום את סתם מעצבנת אנשים (זה אל JALULA2 )

אני:]

והפעם בפינה, השיר אוי ואבוי. לא אוהבת אותו. 1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? שהוא מורעב ואין לו מה לאכול. טחח 2. מה השיר אומר בשבילך? כלום! שיר דפוק שאני נוהגת להעביר. 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? לא.. 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 3? 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? גם, 'היום גיליתי שאני לא עץ הפרי'. 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? גרוע לאללה. 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע,
# השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? אם יכולתי לא הייתי שמה אותו בדיסק..חחח

invAsion

New member
אוי ואבוי ../images/Emo99.gif.

בכללי - שיר חסר משמעות בשבילי, ואני לא מזדהה איתו בשום דרך. אבל אני כל כך אוהב אותו..

laila22

New member
גמני רוצה ../images/Emo9.gif

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? אין לי שמץ. 2. מה השיר אומר בשבילך? לא הרבה... 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? נופ. 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 9 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? "היום גיליתי שאני לא עץ הפרי" 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? שיר יפה, אבל יש להם שירים הרבה יותר טובים. 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן # ביצוע 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? לא הייתי משנה...

למעלה