מס' שאלות.

שטיצה

New member
מס' שאלות. ../images/Emo182.gif

והפעם בפינה, השיר אין לי אויר.
1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? 2. מה השיר אומר בשבילך? 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? שוּטוּ
.

dsol

New member
תשובות

. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? אהבה כוזבת 2. מה השיר אומר בשבילך? הרבה זה שיר עם משנעות גדולה על אהבה ואכזבה 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? לפעמים כן 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 10 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? "לא רוצה ללכת או להשאר" 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? אחד השירים היותר רגועים שלהם ואחד מהיפים 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, |בעד| # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? לא, השיר ממש יפה ככה

.

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר?שאין לו אוויר? 2. מה השיר אומר בשבילך?שומדבר\: 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא?כן. 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 7 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ?לא אוהבת במיוחד 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט,
# ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר?\:

JALULA2

New member
תשובות...

אין לי אויר. 1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר?לוידעת הוא בטוח היה עצוב 2. מה השיר אומר בשבילך?הרבה עצב...שיר יפה! 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא?כשאני עצובה אז לפעמים 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 9 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה?לדבר עם הקיר 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ?אמ..יש לו שירים יותר יפים 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע,-----! # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר?שום חלק

תות15

New member
יאללה אני..

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? חח הוא בטח חשב על 'איך אני עושה ת'שיר טוב ככה שאני ארוויח עליו הרבה'..סתם סתם, בטח על איזו שיסטואציה בקשר מתסכל עם מישהי 2. מה השיר אומר בשבילך? פעם הזדהיתי איתו..כשהיה לי חרא בקשר..אבל עכשיו כבר לא 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? .. 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 7..וזה כי אני מאוד אוהב ת'שיר אבל יש יותר 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? שום שורה 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? הממ הלוואי שיהיו עוד כאלה שלהם 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- לחן. בכללי הטקסט נחמד אבל הוא פשוט מיד כזה..לוידע 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? כלום

לינקנית

New member
מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?

מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה<????????????????????????????????? אתם רוצים????!!!???!!!???!!! לא הבנתי חחחחחחחחחחחח סתם באתי לביקור חחחח איזה ביקור במוח שלי צוחקת אוקידוכי אז לא הבנתי מילה ומילה מה הולך בפורום הזה????????????????

פרקשון

New member
מה הולך איתך יותר נכון...

הודעה ארוכה ולא קשורה שלך אבל אני חייב להגיד לך משהו אין בנאדם שלא מכיר את לינקין פארק!!! אם יש הוא לא שפוי כאילו אני לא אומר שהם טובים מי יודע מה ובואי לא נפתח מריבה אבל איך חשבת שלא מכירים אותם? אל תעלבי כפרה

למעלה