מס' שאלות.

שטיצה

New member
מס' שאלות. ../images/Emo182.gif

והפעם בפינה, השיר אין לי כוח.
1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? 2. מה השיר אומר בשבילך? 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? שוּטוּ
.

laila22

New member
../images/Emo60.gif

והפעם בפינה, השיר אין לי כוח. 1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? על אהבה נכזבת... 2. מה השיר אומר בשבילך? לוידעת. 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? כן. 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10- 10. 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? לא חושבת שיש כזאת. 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? הוא קצת שונה בסגנון שלו מהשאר, אבל אני ממש אוהבת אותו. 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט,
# ביצוע,
# השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? לא הייתי משנה כלום.

ואני=)

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? מממ על איזה פאקצה קטנטנה שגרמה לו רע. 2. מה השיר אומר בשבילך? מה הוא אומר? אין הגדרה מדוייקת, אבל אני דיי מזדהה.. 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? יאפ. 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 9 או 10. אחלה שיר! 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? לא גבינה רק חריצים...(?????) 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? מעולה! 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן
# טקסט
# ביצוע
# השיר כולו!
כן נו :] 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? ממממ.. לא הייתי משנה.. ואם כן אז זה לא משמעותי:]

liraz y

New member
אני:)

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? תנו לי לפנטז ולחשוב שהוא כתב את זה עלי 2. מה השיר אומר בשבילך? לא משו מיוחד.. 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? אממ כן 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 8 וחצי 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? "לא גבינה רק חריצים ולא בחרו בי למועצת תלמידים" 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? לאדעת.. 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? את הקטע עם המועצת תלמידים, כי אני במועצת תלמידים וזה מביך לפעמים

למעלה