מס' שאלות.

שטיצה

New member
מס' שאלות. ../images/Emo182.gif

והפעם בפינה, השיר אינטרקום.
1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? 2. מה השיר אומר בשבילך? 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? שוּטוּ
.

dsol

New member
מס' תשובות

. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? אנשים ביישנים 2. מה השיר אומר בשבילך? שלהיות ביישן לא תמיד משתלם 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? כן 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 9 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? "כיווץ אחד ממנה ותכף אני עף" 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? שיר רגוע יחסית , אבל חייבם גם שירים כאלו זה מה שהופך אותם ללהקה כזו טובה שהם עושים גם שירים רגועים 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט,
# ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? כלום, דברים טובים לא צריך לשנות

יאאא!

והפעם בפינה, השיר אינטרקום. 1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר?-נו.. איכאומרים את זה? לא פנטזיות... חח.. נו כאילו הלוואי או משו... 2 . מה השיר אומר בשבילך?- לוידעת... 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא?-לא. אבל אני ינגן אותו בסופשנה בגיטרה!! 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10.- 10! 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה?-ויש פה מאה אלף איש אבל אני תמיד אהיה האחרון. 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ?- יחסית לשירים בדיסק השני הוא מצוין! 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר?שומכלום. שוּטוּ.

laila22

New member
אינטרקום ../images/Emo99.gif

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? על ביישנות, פנטזיות.. 2. מה השיר אומר בשבילך? הרבה... הוא ממש מזכיר לי אותי. 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? כן. 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 10. 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? לא חושבת שיש כזאת.. 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? שיר רגוע יחסית, אבל זה דווקא טוב לפעמים. בין השירים הכי אהובים עליי שלהם... 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו!
8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? לא הייתי משנה כלום :]

למעלה