מס' שאלות.

שטיצה

New member
מס' שאלות. ../images/Emo182.gif

והפעם בפינה, השיר אלוף בלפשל. 1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? 2. מה השיר אומר בשבילך? 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? שוּטוּ
.

פרקשון

New member
אלוף

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? איזה אפס אני 2. מה השיר אומר בשבילך? שיר מספר 8 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? לא כל כך 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 7 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? השמיים יפלו? 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? פחות טוב 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # טקסט 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? הייתי פשוט הופך אותו לפחות איטי ומבאס..

טרילי =\

והפעם בפינה, השיר אלוף בלפשל. 1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר?
שהוא אלוף בלפשל? 2. מה השיר אומר בשבילך?
אמ...בישבילי הוא אומר ש...? 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא?
כן. האמת. 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10.
8 וחצי 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה?
הכל די ברור לי.. הדבר שהכי פחות ברור זה "אולי הדרך חזרה תהיה הרבה יותר קשה" 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ?
לא הכי טוב 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # טקסט, # ביצוע, 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר?
באפשיר לא הייתי מורידה שומכלום

laila22

New member
../images/Emo184.gif

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? שהוא אלוף בלפשל.. 2. מה השיר אומר בשבילך? מזכיר לי קצת את עצמי
3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? כן. 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 10. 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? לא חושבת שיש כזאת. 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? שיר מדהים. 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו!
8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? לא הייתי משנה כלום..

MarishA M

New member
שלי...

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר?- על זה שהוא רצה אותה גם אחריי שהיא צחקה עליו אפילו!! 2. מה השיר אומר בשבילך?-שגם אני אלופה בלפשל לפעמים!! 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא?- אממ תלוי מתי חח 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10.---7 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה?-אולי אני גם קצת שיכור....קצת?! 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ?--הוא פחות מועדף עליי מהרבה שירים של שייגעצ אבל אפשר ללמוד ממנו הרבה.. 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]-הלחן 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר?-"וכשתבואי לא יהיו עוד טעויות,ונפשיט אותך כפתור אחריי כפתור"--שזאת דווקא טעות!

Hezi The One

New member
שיר יפה:O

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר?-שהוא אדיוט[?] 2. מה השיר אומר בשבילך?-אממ לפעמים הדברים האלה נכונים לגבי:( 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא?-ראה שורה למעלה 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10.-7 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה?-"אולי הדרך חזרה תהיה הרבה יותר קשה" לא הבנתי למה הוא מתכוון:O 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ?-אממ הוא די אותו דבר...כי יובל לרוב מתאר את עצמו כביישן שנפגע מאהבה בשירים שלו 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר?-לא הייתי משנה

למעלה