מס' שאלות.

שטיצה

New member
מס' שאלות. ../images/Emo41.gif

והפעם בפינה, השיר את יפה.
1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? 2. מה השיר אומר בשבילך? 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? שוטו
.

ziljian 1234

New member
אני ..(ראשונה?)

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? ממממ בטח על רוני או משו חחח ... 2. מה השיר אומר בשבילך? אמממ....שהוא אוהב מישהי נורא. ממ לא יודעת חחח 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? כה...גם לי יש מישי שאני נורא אוהבת... 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 20! 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? "בכל העולם את יכולה לחפש אבל אף אחד לא יאהב אותך כמוני" 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? ממ אני חושבת שהוא אחד הטובים לפחות בשבילי 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! השיר כולו 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? לא הייתי משנה כלום. בקיצור אחד השירים הטוביםם!! גורם לי לבכות כל פעם מחדש.!

../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? אה... על מישי? 2. מה השיר אומר בשבילך? אה... ש... אמ.. לויודעת.
3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? אה, לא. |: 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 7 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? הממ... חמוד, לא מתעמקת בו יותר מידי..
7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? לא

MarishA M

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo98.gif

1.על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? על מישהי שהוא חושב שהיא יפה..
2. מה השיר אומר בשבילך?שאף אחד לא יאהב אותה כמוהו! 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא?--כן 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10.--10 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה?אף שורה 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ?אחד השירים האהובים עליי 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר?לא הייתי משנה!

dsol

New member
אני ../images/Emo99.gif

. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? אהבה נכזבת 2. מה השיר אומר בשבילך? הרבה ! אהבה,אכזה,רצון,ניסיון 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? מאוד 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. - 10 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? אין 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? אחד האהובים עלי ! 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו!
8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? לא צריך לשנות דברים טובים !

שטיצה

New member
גם אני רוצה לענות. :)

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? כנראה על מישהי
. 2. מה השיר אומר בשבילך? אכזבה 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? כבר לא 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 9 בערך 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? לאקיימת 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? אחד הטובים, לפי דעתי.. 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר?
.

../images/Emo108.gif

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר?
על אהבה ישנה 2. מה השיר אומר בשבילך?
הוא פשוט שיר יפה :$ 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא?
לא 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10.
9 וחצי 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה?
"ושירים כתבו לך גם"?
6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ?
אחד הטובים שלהם 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו!
8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר?
כלום :$

רוקר10

New member
ג--מ--נ--י--!

. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? על החברה שלו מנסתם... 2. מה השיר אומר בשבילך? שנטע <החברה שלי> יפה... 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? <כה... כנ"ל לתשובה האחרונה... 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 200! שיר גדול... 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? לא יודע... ;] 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? לדע.. 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- השיר כולו # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? לא משנה... - הכל מושלם... =]

JALULA2

New member
אתם יפים=}

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר?הוא כתב למישהי שהוא אוהב! באמת אוהב=} 2. מה השיר אומר בשבילך?...:) 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא?אמ...לא:( 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 9 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה?שוקולד מארץ אחרת... 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ?יש לו שירים בהחלט יותר יפים! 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו!=} 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? כלום חוץ מקצת מהפזמון הוא כל הזמן חוזר על זה:\

טולייצ

New member
למה אני לא בניצנים? ../images/Emo10.gif

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? על אישה יפה,הוא מת על זה,לא פעם הוא אמר שנשים יפות נותנות לו השראה... 2. מה השיר אומר בשבילך? שיובל מאוד שיטחי אם כל השיר הוא שר לה את יפה,היום זה כבר לא מספיק... 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? אני אמורה לרשום כן? ואז תחשבו שאני גם שיטחית,אז לא... 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10 - ואחרי הכל,השיר עושה לי את זה,אז 9 [תשעעעעעע
] 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? "ושירים כתבו לך גם..." מי הבחורה? ומי עוד כתב עליה? |פרצוף מהסס| 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? אחלה שיר 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן # טקסט # ביצוע # השיר כולו
8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? אולי דיי לנתח?

אניאניאניאני..

. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? על מישהי סקסית במיוחד..:) 2. מה השיר אומר בשבילך? המון. 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? כן לצערי הרב. 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 10! 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? "בכל העולם את יכולה לחפש אבל אף אחד לא יאהב אותך כמוני" 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? הוא מרגש :) 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו!
8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? שום דבר@

יאללה אני

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? על אהבה נכזבת או משו כזה
2. מה השיר אומר בשבילך? לא הרבה, הוא סתם נחמד כזה 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? לא ממש 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 3-4 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? זה שיר די שקוף, אין בוא קטעים מיוחדים שאני לא יודע למה הוא כתב כמו בעושה ביד הקטע עם המעלית 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? נחמד, לא שייגעצי במיוחד אבל בכל זאת שייגעצ 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, הביצוע די נחמט כל השר לויודע קיטשים כזה # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? לויודע חלק כמה חלקים לא בטוח איזה

ManRed

New member
הדבר שאני הייתי משנה

בקליפ, שיראו את אביגיל ליותר מ3 שניות אחרי הספרנית הזקנה..

למעלה