מס' שאלות.

שטיצה

New member
מס' שאלות. ../images/Emo41.gif

והפעם בפינה, השיר דווקא כשרצית.
1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? 2. מה השיר אומר בשבילך? 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? שוטו
.

אני לא מכירה את השיר הזה ../images/Emo12.gif שטיץ;[

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? על סתכול.. אכזבה.. זוגיות שלא הסתדרה מתישהו 2. מה השיר אומר בשבילך? שעד כמה שאנשים אוהבים אחד את השני זה לפעמים לא מסתדר :$ 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? המ.. לפעמים 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 8 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? ולזרוק מטח של אבנים על כל הערבים 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? חמוד 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט,
# ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? אולי את הבית השני.. לא הסתדר לי

invAsion

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo103.gif

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? אהבה שלא יצאה לפועל, כרגיל. 2. מה השיר אומר בשבילך? כישלון 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? מאוד 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 10 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? ולזרוק מטח של אבנים על כל הערבים? 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? מזכיר את השירים של ני"ר. שיר מעולה, תמיד בהופעות אני צועק להם שיעשו אותו. 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? כלום. אבל אני מת על ה-אווווואווווו אווווווו.. דווקא כשרצית..

yardenbm

New member
איזה שיר שולט

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר?מישי 2. מה השיר אומר בשבילך?שלא תמיד דברים מסתדרים כמו שרוצים 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? מאוד 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 10 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה?טו טו טו טו טו 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? שיר מצויין 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? שום חלק

למעלה