מס' שאלות.

שטיצה

New member
מס' שאלות. ../images/Emo41.gif

והפעם בפינה, השיר דיילת באל על.
1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? 2. מה השיר אומר בשבילך? 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? שוטו
.

*אינלי משו מקורי.../images/Emo4.gif* ../images/Emo15.gif

. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? אינלי מושג.. ועם הדימיון שלי אני יכולה להגיע רחוק, אבל לא פה.
|סדגשֻ
2. מה השיר אומר בשבילך? שיר יפההה
מאוהב|
3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? ברור, דוחפים לי אגודליף לתחת כל יום... >.>
4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 8.5
5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? "...והטייס של המטוס ידחף לך אגודל..." מה נסגר איתך?
6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? אינלי יחס מיוחד..[
]
7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו!
8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? שומכלומ.

T a M a R a 2

New member
עונה

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? בטח הוא טס והתעצבן על הדיילת ששירתה אותו
2. מה השיר אומר בשבילך? שיר חמוד.. לא אומר לי משהו מיוחד 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? ממממ... עם השורה "וזה עצוב ששוכחים את מי שלא נוסע במחלקת עסקים- כן. 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 8 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? והטייס של המטוס יתקע לך אגודל.... 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? חביב. יש להם שירים יותר טובים, ופחות טובים. 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? לא הייתי משנה כלום..!

JALULA2

New member
אני:)

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? על דיילת באל על 2. מה השיר אומר בשבילך?כלום 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא?לא.. 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 5 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה?והטייס של המטוס יצקע לך אגודל 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ?יש לו שירים הרבה יותר יפים 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן,!!!! # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר?את הפזמון

למעלה