מס' שאלות.

שטיצה

New member
מס' שאלות. ../images/Emo41.gif

והפעם בפינה, השיר חייל של מאה שערים.
1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? 2. מה השיר אומר בשבילך? 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? שוטו
.

So Fucking Sexy

New member
עונהה

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? על כמה שלא כדאי לו להיות דוס 2. מה השיר אומר בשבילך? אממ..אזהרה ! אל תחזרי בתשובה 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? אממ גם אני יורקת לאנשחם בפנים =] חח רק לאחותי 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10 .. אממ 7 וחצי 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? ואין יותר מה לפחד כאילו..למה לפחד?! 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? הוא מסית אנשים נגד הדוסים..חחח 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! לחן =] 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? הייתי משנה את זה שבבית ה1 הוא אומר פעמיים ואין יותר מה לפחד..חחח

בלו בלו בלו..../images/Emo4.gif ../images/Emo15.gif

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? על דוסים [
] 2. מה השיר אומר בשבילך? כלומ..
3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? נוופ. 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 8
5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? - 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? >.< 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? שומכלום.
יומטוב.

../images/Emo99.gifכמה שאני אוהבת את מטאליקה../images/Emo70.gif

אין קשר אבל שיהיה.. 1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? על דוסים
2. מה השיר אומר בשבילך? כלום 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? חחחח כן.. 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 8 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? "אני ירקתי עליה ישר לפנים", כאילו, הוא יודע את זה מנסיון? חח 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? שיר מצחיק.
7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן # טקסט,
# ביצוע # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? כלום

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הלהקה היחידה שמוציאה אותי מדיכאון
לשמוע אותם כמה שיותר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם צעקות מוציאות אותך מדיכאון,../images/Emo15.gif

אז אינלי מה להגיד לך...
אני אישית, שונאת שצועקים עליי.

טוב, קודם כל

הם לא צועקים עליי, ככה הם שרים, ולא כל שיר הוא צעקות תשמעי את Nothing Else Matter אני כל פעם בוכה כשאני שומעת את זה

ס ט י י ק

New member
מה? הם בכלל לא צועקים

זה לא נקרא צעקות תשמעי הממ צ'ילדרן נגיד חח זה צעקות..

למעלה