מס' שאלות.

• פותח הנושא rare
  • פורסם בתאריך

rare

New member
מס' שאלות.

קודם כל..יש לי בעיה כרונית של קשיי נשימה דרך האף..בילדותי ובנעוריי סבלתי הרבה מהצטננויות כרוניות..רובם אלרגיות..פניתי לייעוץ של רופא מומחה והוא נתן לי טיפות שאני לא סס לקחת אותם כי זה עירוב של גורם מלאכותי שעושה את העבודה בשבילי..לא רוצה! רציתי לדעת אם יש פתרון אחר.דרך תרגולי יוגה או משהו אחר..אולי? דבר שני..רציתי לדעת אם זה מצב נורמלי שבתקופת התחלה עם תרגולי היוגה זה בסדר שהגוף עייף אחרי אימון? ודבר שלישי ואחרון..האם ידוע לך מה המשמעות של הספירלה בטבע? אולי יש איזשהוא חומר שאני יכול לקרוא אודות נושא זה? מקווה שלא הצפתי ביותר מידיי שאלות.. בתודה מראש למתייחסים. חג שמח.

יוגי בר

New member
תשובות

היי לך אז ככה: 1. בעיות נשימה בשביל לנשום צריך שני דברים א. שהאף יהיה פתוח (נטי עושה את זה- וכבר הסברנו את זה) ב. לנשום. צריך ללמוד לנשום. אין מה לעשות. עכשיו, אף אחד לא יעשה את העבודה בשבילך. רק אתה יכול לעשות אותה. 2. עייפות הגוף לא צריך להיות עייף אחרי תרגול יוגה נכון. נהפוך הוא הוא צריך להיות רענן ומלא אנרגיה. ואכן, זו אמת המדה לתרגול היוגי הנכון. 3. ספירלות נסה לחפש באתר של יוגה ג'ורנל. ויש סיכוי רב שתמצא חומר בנדון. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה