מס' שאלות

מס' שאלות

יש לי מס' שאלות, ברשותך: 1. מהו המרחק שבו תינוקות מסוגלים לראות בבירור בגיל חודשיים שלושה? בתי בת חודשיים ואני מניחה אותה מול הטלויזיה והייתי רוצה לדעת האם אני שמה אותה במרחק טוב.... 2. באיזה גיל תינוקות מזהים פנים מוכרות? (אמא/אבא וכו'). 3. בתי אוכלת סימילאק. כל ארוחה בין 120 ל180 בערך. ישנן פעמים ששעה ויותר לאחר הארוחה היא פולטת. האם זה נורמלי? היא אוכלת לפני דרישה. כשהיא שבעה היא מוציאה את הפטמה מהפה, עושה גרעפס וזהו. האם היא "אוכלת יותר מדי"?.... תודה רבה

ושאלה נוספת...

4. לאחר שהבנתי שהחלב שלי לא משביע את הקטנה והוא מתחיל להיגמר, אני נותנת לבתי סימילאק. לעיתים בערב יש לי גודש ואני שואבת בערך - 80- 60 (זה מה שיוצא). כמובן שכמות זו אינה משביעה...האם אני יכולה להכין מנה של 120 סימילאק ולתת גם את השאוב? לפני או אחרי? מותר יחד?.... שוב תודה

תשובה

תינוקות רואים כבר מלידתם אבל לא בחדות, החדות נוצרת באופן עצמוני והדרגתי עד גיל חצי שנה. בתחילה צריך לקרב להם חפצים 10-20 ס"מ לפרצופם. אני לא הייתי שמה תינוקות בת חודשיים מול הטלויזיה זה נראה לי מוקדם מדי אבל אם את מאוד רוצה היא צריכה לשבת כחצי מטר מהמסך. כל מה שאת מתארת על האוכל זה בסדר. אם היא פולטת כמויות קטנות ועולה במשקל ואוכלת לפי דרישה אזי זו התפתחות נורמלית לחלוטין.

למעלה