מס' תלונות ליום ראשון

מס' תלונות ליום ראשון

1. יום ראשון היום. 2. יש לי חרקים בבית, לא משנה כמה ניקינו אותו ואנחנו פנאטים 3. אנחנו פאנטים לנקיון 4. ביום שלישי יש פרק אחרון של ורוניקה מארס וזהו! לא יהיה יותר!! 5. יש עוד 4 ימים שלמים מלבד זה עד ליום שישי. 6. הכנו אתמול לחם שום בצל ויצא טעים לכן זו לא תלונה 7. נרדמתי טוב בהסעה והייתי צריכה להתעורר כי הגענו לעבודה (איזו חוצפה!) 8. יש לי עוד הרבה תלונות אבל קשה לי להתרכז 7. התבלבלתי במיספור 4. כואבת לי הבטן 5. נראה לי שאכלתי סנדביץ' מקולקל 6. השירותים תפוסים 7.

מס' תגובות ליום שני

כבר לא ראיתי 5 פרקים של ורוניקה, רק לגלות שיש לה חבר חדש ממתי ידידים הופכים לחברים? למה לא סיפרו לי שום דבר?

אני לא ראיתי גם כמה פרקים

מהאמצע, נכנסתי לפורום ורוניקה מארס לברר מה פיספסתי, פתאום קפצו בנות 12-15 שצרחו לי (כן זה אפשרי) איזה חמוד לוגאן ולמה הוא וורוניקה לא ביחד ואיזה חמוד פיז ואיזה חמודים הם ביחד ואיזה חמוד וויביל ואיזה חמוד החמוד הזה ואיזה חמודים כולם... אז הרבה מידע לא הצלחתי להשיג משם. ולוגאן סתם חרא וגם פיז והכי הרבה דיק. (אבל זו דעתי, אך הינה אינה קבילה בבית משפט ואין לעשות כל שימוש במידע זה) אגב ממליצה על HEROES. (למרות שיש הרבה פאקים שם...)

אני ממליץ על יותר שעות ביממה

השד ישמור (בטוח יש שד כזה) , אין לי זמן לטלויזיה. מה קורה לי בעולם? יותר מידי עיסוקים

גם אני ממליצה על זה!

קודם כל שיקצרו את היום עבודה ויעלו לי את המשכורת, אח"כ שההסעה שלנו תהיה מסוק ולא אוטובוס -חוסך זמן ועוד הצעה, מחליפה תיאלנדית עבורי. וגם אני צריכה להשיג ספה של 2, נוחה במצב טוב, שאפשר לשים מול המחשב לראות דברים ולא לשבת על כסאות פלסטיק או רצפה.

תיראה איזה מזל שאני כאן!

אז ככה - ורוניקה והחבר שלה נפרדו <בפעם ה700> אחרי שהיא גילתה שבזמן הפרידה הקודמת שלהם הוא שכב עם הבחורה שהיא הכי שונאת בעולם (עוד מהעונה הקודמת) והיא התחרפנה מיזה. ואז היא הייתה שבורת לב והוא היה שבור לב... והוא השאיר לה הודעה בפלא שהוא מתנצל ואוהב אותה ורוצה אותה, אבל היא לא שמעה את ההודעה ולכן לא ידעה. ואז הוא שקע בדיכאון עמוק, לא קם מהמיטה ולא כלום, ורק החבר המעפן שלו הצליח להקים אותו, ואז בפעם היחידה שהוא הגיע לאוני' הוא התחיל לדבר עם החברה של ורוניקה, זו שנאנסה, והם התחילו לדבר, לצחוק וכו' ואז באיזה 5 פרקים הסתובבו אחד סביב השני עד שהתחילו לצאת ברצינות. ואז הוא עשה לה מסיבת הפתעה והזמין את ורוניקה והיא הזמינה את שני החברים הכי טובים שלה איתה, ואז כשהיא נשברה באמצע המסיבה כי היא לא יכלה לראות את לוגאן עם החברה שלו, ואז היא אמרה לפיץ, שיגיד שהוא איתה, והוא נישק אותה, ואז היא הייתה בהלם, הוא הלך, והחבר השני שלה (השחור) אמר לה שמה שהיא עושה זה לא בסדר כי פיץ מאוהב בה, נסערת היא רצה אחריו והגיעה למעלית, ונישקה אותו, ובדיוק המעלית נפתחה ולוגאן עמד בפנים... וזהו מאז היא יוצאת עם פיץ ולוגאן יוצא עם הבלונדה. <מלאך תקצירים בע"מ>

וואי, מקורי ממש

הקטע עם הפיץ' הזה. אבל רגע, הוא הסכים להיות איתה למרות שהיא ברור בריבאונד? מה זה, איזה נואשות! מחכה לשידורים החוזרים

ראיתם אתמול-שלשום?

היה הפרק האחרון בסדרה, נראה לי שהם לא ידעו שזה הסוף -כי הכל מוזר שם.

למעלה