מס 2

morrr

New member
מס 2

בגדול עיינת מזמן אני יודעת שמס 2 הוא לא טוב בשבילי בגדול אני יודעת שמזלות המים הם לא בשבילי ולא יודעת זה מאד מגוחך תמיד אני בוחרת במה שלא טוב כל אהבות אמתיות בחיי היו מזלות המים מס הבית שלי הוא 22 הבנין 2 ועכשו בחרתי לי שם שבצרוף שם המשפחה זה גם 2 אולי אני יהוך את זה למס המזל שלי ואז אולי הכל ישתנה וזה היה בשהיל לא להיות במצב רוח רע. מה לעשות אוהבת מאד גם שמי שבחרתי לי אולי בצירוף אם שם משפחה חדש יהיה מזל יותר טוב נקווה שברוב יום נהדר מור

עינת

New member
מור ../images/Emo20.gif

לא נתת לי כל כלי שאוכל לתת לך תשובה... רשמי שם ושם משפחה(פרוט מספרי של כל האותיות לפי הדוגמא בראש הפורום) ותאריך לידה.אלה הכלים איתם אני עובדת ובלעדיהם איני יכולה לומר לך מאום. חשוב גם שהשם אותו את מפרטת מספרית יהיה השם שקוראים לך ביום יום.
שפע ו
עינת

morrr

New member
עינת חביבתי

ראשית אוהבת את שמך זהו גם שם הבת שלי. וחביבתי התוצצתי כי אם לא החיים גם כך קשים בכל מקרהאמרת ששמי אם שם משפחתי יוצר 2 וזה לא טוב שמי שלי הוא 264 משפחתי 161 ואולי אם אני יתחתן אם אהוב שלי זה יהיה 204 שם פרטי שלו 269 שם משפחה יכול להיות שמי הפרטי אם שם משפחתו יצא משהו יותר טוב מה את אומרת בכל מקרה אני בחרתי לי השם שלי ואני ממש אוהבת אותו לכן אני גם ישאר איתו שם משפחה הלוואי ובקרוב יהיה אחר חלומות זה טוב גם לפעמים תודה תודה על הרצון ותשומת הלב

למעלה