מעבד מזון מומלץ (המשך לשרשור מטה)

מעבד מזון מומלץ (המשך לשרשור מטה)

שלום לכולם,
ראיתי במורד עמוד זה שאלה על מעבד מזון מומלץ. עושה רושם שיש הרבה המלצות על מג'ימיקס, מה שתואם גם את הנטייה הראשונית שלי.

מצד שני, מצאתי את העמוד להלן, שיש בו ביקורות קטלניות על דגם מסויים של החברה:
[URL]http://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=e-foodproccessor&productid=819139[/URL]

האם יש למג'ימיקס דגמים מומלצים יותר?
לחלופין, דגמים מומלצים של חברות אחרות?
מעדיף לשלם עד 1500 ש"ח אם אפשר... למכשיר טוב.

תודה רבה!
 

ornme1

New member
קניתי לאמא שלי את המכשיר הזה

לפני שבועיים.
היא מאוד מרוצה. לדעתי המחיר טוב. בדקתי וזה הזול ביותר שמצאתי לדגם הזה.
http://www.cell-tec.co.il/Product/מעבד-מזון-magimix-cs4200---מגימיקס

לי אישית יש את הדגם המושמץ, או יותר נכון את הגירסה שלו היותר מיושנת במקצת, ואני משתמשת בו המון ומרוצה. קניתי בזמנו גם לבני.
 
מנסיון משבת בהכנת פסטו המג'ימיקס הגדול על הפנים

יש לי את הדגם Magimix CS5200XLD
כבר כתבתי כאן בעבר שהוא מאוד לא מוצלח.
השבת רציתי להכין כמות קטנה של פסטו והשתמשתי בסכין הקטנה והקערה הקטנה.
לא רק שהסכין לא הצליחה לכתוש את עלי הבזיליקום וחלקם נשארו בחתיכות גדולות, תוך כדי טחינה, המרכיבים ניתזו לכל עבר. נאלצתי להעביר את התכולה לכוס של בלנדר מוט של בראון שכתש הכל ברגע.
התוצאה קערה בינונית מלוכלכת, קטרה קטנה מלוכלכת וכמובן מכסה וצינור דחיסה (על שני חלקיו ), כמובן גם כוס ובלנדר המוט שבסוף עשו את העבודה. כל זה בשביל כ 100 גר' פסטו.
לגבי הדגם הקטן יותר אין לי מושג אבל קשה לי להאמין שמנוע חלש יותר יעיל יותר.
 

חנהפ

Active member
יש לי מג'מיקס 5200 מעולה, ממש יד ימיני

פסטו? ברגע בקערה הקטנה! נכון שאם יש מעט עלים אז צריך לעצור ולגרד את דפנות הקערה, אבל כשאני רוצה להכין צנצנת פסטו ממש ללא בעיה, וכנ"ל לגבי טפנד, ממרח עגבניות וכל דבר אחר שאני טוחנת בקערה הקטנה
 

TCHM

New member
יש כנראה בעיה עם הדגם XLD...

כי ה-5200 הרגיל עובד מצוין. אני מכין פסטו בכל הוואריציות
בקערה הקטנה וגם בגדולה בלי בעיה.
לא לרסק על יבש כי הסכין גבוהה מתחתית הקערה.

כל מי שאני מכיר מבעלי דגם XLD מתלוננים על כל מיני בעיות.
 
למעלה