מעבד מזון

אמאחת1

New member
מעבד מזון

החלטתי לרכוש מעבד מזון. אני רוצה שהמכשיר יוכל לשמש אותי גם לאפייה, אני מכינה בממוצע פעם בשבוע בצק לפיצה מקילו של קמח ועוגה לשבת. הייתי רוצה שיהיו כמה שיותר אפשרויות קיצוץ (דק, עבה וכד). ושהמכשיר יהיה נח לשימוש, ולא יתפרק אחרי תום תקופת האחריות. ראיתי מעבדי מזון עם קערות בכל מיני גדלים אחת בתוך השנייה- האם השימוש בזה נוח, המזון לא גולש ומלכלך גם את הקערה הגדולה יותר? אני אשמח לשמוע את ההמלצות/דיסהמלצות שלכן.
 

nuron2

New member
עונה

לי שי מג'ימיקס, הוא מצויין, אבל, הוא לא מתאים ללישת בצק. הוא קוצץ מצויין. יש לו קערה בתוך קערה וזה סתם מיותר כי המזון אכן גולש ומלכלך. פעם בידיעות אחרונות עשו בדיקה במדור ממון ומצאו שהמעבד של פיליפס, שזכה בדירוג הכי גבוה, הוא קוצץ טוב וגם מתמודד טוב עם בצק ויש לו קערות בגדלים שונים, אבל לא אחת בתוך השניה. בזמנו מאוד התלבטתי בין פיליפס למג'ימיקס ובסוף בחרתי במג'ימיקס כי מחיפוש בפורומים הבנתי שהמג'ימיקס מחזיק יותר זמן והשירות לקוחות טוב יותר. לפי דעתי הכי טוב לבצק זה מיקסר, יותר נוח ויותר חזק.
 

evilihi

New member
קיבלתי במתנה פיליפס לפני פסח

תענוג. הוא גם בלנדר, גם מעבד, יש שתי דיסקיות, לישה, מקצף, מסחטת מיץ. עלה 200$ בדיוטי פרי וראיתי אותו בחנות בר"ג ב799 לפני חודש+. השכנה קנתה משהו דומה של מורפי ריצארדס אאלט. נראה דומה אבל 1100 ואט ושלי זה 1000. היא עוד לא ממש התנסתה בו. אני כבר עשיתי בצקים בשלי. נהדר! עבודה של כמה שעות טובות בהכנת בצק הצטמצמה לכמה דקות בלבד במעבד
 
למעלה