מעבורת החלל קולומבייה היתרסקה

מעבורת החלל קולומבייה היתרסקה../images/Emo10.gif

מעבורת החלל קולומבייה (ובתוכה אילן רמון) היתרסקה מעל טקסס
אני רק מקווה שהאסטרונאוטים איכשהו בסדר וניצלו מהתרסקות המעבורת.

Silver Fox

New member
הם מתו,../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo82.gif

יהי זכרם ברוך
אילן רמון אמר לאישתו שהוא כבר מחכה ליום שבת... ואבא שלו, הוא חייך חיוך גדול מאוזן לאוזן, כל כך שמח שהבן שלו חוזר... ממש נפער לי חור בלב.

lorien

New member
אוחחחחח

זה היה ממש מפחיד! ואוזה פשוט כל כך לא פייר.!!!!!

Silver Fox

New member
דווקא בנחיתה...../images/Emo82.gif

הכל היה כל כך בסדר, כל כך מושלם, גם 15 הדקות האחרונות לא היו יכולות להיות מושלמות?

אוף, זה כל-כך עצוב...../images/Emo188.gif

הראו לפני כמה דקות בערוץ 1 את האסטרונאוטים במעבורת ואיך הם מחייכים כולם לפני שהם ניכנסים ואז הראו אותם כשהם כבר בפנים עושים סלטות באווויר ומחייכים... והשמיעו ברקע את השיר שאישתו של אילן שלחה לו בוקר אחד למעבורת: "התשמע קולי, רחוקי שלי..." אני עדיין זוכרת את כל המילים
שיר יפה... אמנם המילים קצת עצובות, אבל זה דווקא יפה... אבל אז, אחרי שהראו את כולם שמחים ומאושרים והכל, הראו את המעבורת מתפוצצת.... איזה נחמד מצידם, נכון?
עכשיו אני סתם עצובה ומעוצבנת.... דרך-אגב, מצאו את הסיבה של התקלה, והבעייה כנראה קרתה כבר בהמראה... מתי שהמעבורת היתרוממה מהארץ, איזה גומייה כלשהיא ששומרת על המערכת של החום פגעה בכנף השמאלית ועיקמה אותה קצת. מה שהכי מעצבן, זה שבנאסא ידעו על זה כל הזמן והם לא התייחסו אל זה... הם חשבו שאין לזה חשיבות... כך שכבר מההתחלה לא היה להם סיכוי להגיע בשלום, אלא אם כן נאסא הייתה עושה משהו בנידון... וזה ממש מוזר, כי אמרו יום קודם לכן שבנאסא מתייחסים בהרבה רצינות לכל תקלה הכי קטנה.. טוב, כנראה שהם פישלו הפעם, רק חבל שזה עלה בחייהם של שבעה בני-אדם, לא?
מסכנות המשפחות שלהם.... אווווף..... הם נראו כמו בני-אדם ממש נחמדים...
נר לזכרם.

Silver Fox

New member
נכון, הכל תקלות בכנף השמאלית../images/Emo82.gif

נתנו לנו שיעורי בית: לצפות במהדורת חדשות ולסכם ממצאים חדשים שהתגלו בנוגע למעבורת (לדוגמה, הגופות שנמצאו אתמול בבוקר). אז ישבתי וצפיתי ב"ערב חדש" (ערוץ 1 שעה 5) וראיתי תצלום של זה! ראיתי תצלום של השריטה בכנף השמלאתי והייתה גם חבטה בצד, ואיזה פקק שחור ישב מעוקם... כך שהמעבורת הייתה מעוכה, הבידוד לא היה טוב, ולכן החיכוך עם האטמוספירה גרם לחללית להתחמם יותר מדי ולהתפוצץ...

RaistGirl

New member
../images/Emo7.gif

עומדים דקה דומייה 1 . . . . . . . . 10 . . . . . . . . . 20 . . . . . . . . . 30 . . . . . . . . . 40 . . . . . . . . . 50 . . . . . . . . דקה עברה... מורידים את הדגל לחצי התורן | | |
| | | ומדליקים נר לזכרם.

למעלה