מעברים קסומים

Eye of Horus

New member
מעברים קסומים

שלום! אני מחפש קבוצה המתרגלת מעברים קסומים. אני כרגע גר בצפון הארץ... קראתי כבר כמה ספרים של קסטנדה , ובשלב זה בחיי אני מרגיש שזה הדבר שאני צריך לעשות. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא קבוצה או ליעץ מה לעשות לבד.

עצה קטנטנה

חפשי לעמצמך קבוצה שעושה מעברים קסומים בהנחיית רואה או רואה חלקית... אל תכנסי לקבוצה שחושבת שמעברים קסומים זה "תרגיל" לבד את יכולה ללכת על פי מה שכתוב בספר בהתאמה לפי מה שאת חשה כנכון לשנותו

לא, לא בצפון

ואני ממליץ בחום לא להתקרב ל"קבוצה" של פרדס חנה.... באיזור ת"T אתה יכול למצוא לפחות 2.

הסתכלתי על הכרטיס האישי שלך....

אני מצטט ממנו: "אני עוסק בעיקר בקונג-פו ובהילינג. אם אתם באמת רוצים לדעת עוד, אז תשאלו!" אז אני שואל: איך אתה מתעסק בעיקר בקונג פו ובהילינג אם אתה לא רואה? ואם אתה כן רואה... איך אתה לא רואה אם מישהו אחר רואה או לא?

jedi

New member
שאלה טובה.

האם אני רואה? אני חושב שאני רואה חלקית. איך אני לא רואה אם מישהו אחר רואה או לא? אני לא יודע. איך נראה מישהו שרואה?

jedi

New member
איך אפשר לענות לשאלה הזאת?

אני לא יודע אם בכלל אפשר. אני אתן כמה דוגמאות, ואולי זה יעזור לנו. איך נראה אדם חזק פיסית? בדרך כלל, הסתכלות על שרירים של אדם יכולה לתת מושג על מידת החוזק שלו. איך נראה אדם גמיש פיסית? יש משהו בצורת התנועה של אנשים, שיכול להצביע על מידת הגמישות שלהם. 2 התשובות שנתתי ל2 השאלות לדוגמא אינן תשובה מדויקת, אלא הפניית המבט לכיוון מסוים. האם אפשר לתת תשובה מהסוג הזה לשאלה "איך נראה מישהו שרואה"?

איך לענות?

1- אני לא מסכים איתך בתאור של איך נראה אדם "חזק" ואדם "גמיש" ... אפילו לא בערך, .... 2- לדעתי אי אפשר לתת תאורים מהסוג הזה לגבי אדם "רואה".

התהוות

New member
תראה.

זה הכי קל לדעת אם מישהו רואה... תזכיר לי בע"פ ואני אסביר לך את המשפט הקודם.

מעברים

שלום לך לוחם אין בנמצא סיבה לכנות אותך לוחמת www.magicalpasses.co.il תמשיך לתרגל קונג פו גם אם אתה לא רואה . המשך נעים בקריאה........

למעלה