מעברים

מעברים

מעברים צרים פינות חדות קריאות אובדות בחללים בדידות חתומה בתוך עירה נחבאת אל הפחדים זוכר שפעם במקומות אחרים היו גם קווים ישרים היו שבילים רחבים בין הלבבות ושערים פתוחים עיר אורות מסתירה סימטאות ואנשים מתחככים בקירות. יעקב

netad169

New member
קלסטרופוביה

קורה מדי פעם. אבל אם פעם היו שבילים רחבים ושערים פתוחים, תמיד קיימת האפשרות ששוב יהיו. שיר שמתחפר בלב. תודה

maysabel

New member
הבדידות הזאת..

הקירות המצרים..בהם אנשים מתחככים הם המחסומים העולים ומתעצמים בתוכם הבדידות הזאת.. כשהתנועה היא של התרחבות וצמצום ההתרחבות שוב כשתהיה מלאות מבפנים הריקנות הזאת..הבדידות הזאת.. קירות גוהים ומצרים.. והאדם חש כה רחוק מעצמו עד סגור לבבו בתלבושת של מורכבות על הכה פשוט וטבעי האומנם היו אלה מקומות אחרים וזמנים אחרים? או אדם שהתרחק מעצמו וממקומו עד ריקנות תהומה שכזאת? זה מה שעלה לי מקריאת מילים אלו שבוע טוב ותודה על המילים מאיזה

maysabel

New member
בעבודה מ7 בערך :))

מחשב קשה..אבל הצלחתי להתחבר ולקרוא שוב קשה החיבור כאן.. ניסיתי למצוא חיבור אחר למילים מכאן.. אבל לא.. טוב לא להפריע לי בעבודה :)) ביי

מאמיה

New member
בחירה במשקפיים

תוהה האם מדובר במציאות אחרת או בעיניים אחרות שמסתכלות בעיניי אותה מציאות נראית שונה בין אנשים שונים בעיני אחד קוים ישרים, שבילים רחבים בין הלבבות ושערים פתוחים, עיר אורות ובעיני אחר (או אותו אחד במצב רוח אחר) מעברים צרים, פינות חדות, עיר מסתירה סימטאות, קריאות אובדות בחללים ובדידות חתומה. אני חושבת שחשוב ללמוד לראות את האור בדברים כי תמיד כשמחפשים חושך גם מוצאים אותו.

rshaim

New member
איזה קטע מיה

את ואני כתבנו באותה נקודת זמן דברים דומים :))))))))))))

rshaim

New member
נקודת מבט

יעקב היקר, הקויםהישרים והפינות החדות הבדידות והפחדים משולבים עם הפתיחות והאורות. הכל נמצא וקיים, השאלה במה אנו בוחרים להתמקד באותה נקודה בחיים שלנו מקווה לעצמי וגם לך אם תבחר בכך להיות במקום הפתיחות והאורות. עצוב לי יותר מידי במקום השני נשיקות פתוחות ומוארות רונית

rucale

New member
להבנתי

יש כאן געגועים לימים בהם היה יותר בטחון במחוזותינו. קשר ישיר יותר ואנשים יצאו לרחובות לשוחח ולא הסתגרו בבתיהם מול המחשב והטלביזיה. חשתי את האוירה, רחלי.

maysabel

New member
צ'מע צה לא בסדר

שלא תגיד שזה חלק מעיצומים שלא נותנים ציונים אם בפורום הצה אין ציונים, מה נשאר לנו? צה מוגצם מאד חייבים ציונים כאן..פשוט חייבים! אויייש איצה צבוב מעצבן מציין לי את השכל.. היה לי יום לא קל בעבודה..רואים? :))- לא מצלצלת באף אחד כאן.. אבל.......... חייבת ציון 100 היום חחחחחחחחח טוב די ..הלכתי מלאת בושה על השטויות -ככה באנרגיות של שטות מה לעצות? :(

יש לי שאלה לכל המגיבים...

האם שמתם לב שאתם, דרך הדברים שיעקב כתב, מביעים את תכולתכם? את הרגשתכם? למרות שעל פניו אתם כאילו ומפרשים את דבריו של יעקב, ואפילו משליכים זאת עליו? זו תחושתי למקרא התגובות, אך בהחלט יתכן שאני טועה!

בדיוק בגלל זה אין ציונים.

והאמת היא שהכל מצבי רוח. לפני מספר ימים מישהי במכון הכושר השאירה הליכון פועל במהירות גבוהה והלכה לשתות מים. ואני עליתי עליו בלי להרגיש שהוא פועל, ותוך כדי נסיונות נואשים לשמור על מעמדי בעולם קרעתי שריר, ועתה אני מרותק למיטה בערך לשלושה שבועות. סתם מבואס,

מאמיה

New member
החלמה מהירה ../images/Emo101.gif

לא יכולת פשוט להגיד שאתה רוצה קצת לנוח ולצאת לנפוש בצימר המתוכנן של אליה????

למעלה