לגבי מדינונות אני לא יודע ../images/Emo13.gif
אבל לגבי מדינות יש לי נסיון
הייתי צריך לתכנן נסיעה מוושינגטון DC ל-JFK עם רכב שכור. זו נסיעה שעוברת דרך 4-5 מדינות (וושינגטון DC, מרילנד, דלוור, ניו ג'רזי וניו-יורק אם אני זוכר נכון). לקח לי המון זמן, ובסוף די התברברתי עם המכשיר. היינו לחוצים בזמן, ובסוף פיספסנו את הפניה בתוך JFK להחזרת הרכב השכור מה שהאריך את הנסיעה בעוד 7-8 ק"מ בתוך שדה התעופה והוריד את מחוג הדלק מספיק כדי לחייב אותנו על 1/8 מיכל. גררררר... בקושי תפסנו את הטיסה ארצה. דברים שפיספסתי בהכנה: לא היתה לי תחת היד כתובת של החזרת הרכב, וסתם חיפוש של שדה JFK לא הניב תוצאות (נדמה לי שבסוף כשמצאתי אותו בסוף זה לא היה טריוויאלי). כשמצאתי כתובת מדויקת (לאחר מעשה), היא היתה במפה והתוכנה היתה יכולה להביא אותי עד הפתח. בדיעבד כשלא הייתי לחוץ (עם אשה עצבנית נושפת בעורפי) הצלחתי בשיטה הבאה: לעניין - את המסלול רצוי לתכנן על המפה של כל ארה"ב. להסתכל על נקודות החצייה של המדינות ולרשום אותן. לאחר מכן יש לתכנן מסלול בכל מפה בנפרד דרך נקודות אלה (שכן למיטב זכרוני כל ה- favorites נשמרות על כל מפה בנפרד, כך שאם תסמן נקודות אלה על המפה של כל ארה"ב לא תראה אותן על מפות ה- states). יש לשים לב שתכנון מסלול דרך מפה זו איטי מאד, לפחות על סוני UX-50. אתה כמובן מוזמן לנווט על המפה של כל ארה"ב אבל תראה בה מעט מאד כבישים עירוניים קטנים בתוך הערים. מצד שני, לא תצטרך לעבור בין מפות תוך כדי הנסיעה. הבנתי שהבעיה נפתרה בגרסה 6, אבל גרסה זו אינה נתמכת על ה- UX-50.