מעבר דירה עם חתולה

ניצן1220

New member
מעבר דירה עם חתולה

היי,
למי שזוכר, אימצתי לפני כמה חודשים חתולה חמודה עם שותפה שלי. עכשיו הגיע הזמן שלי לעבור דירה. כשרק אימצנו אותה, סיכמנו שכשיפרדו דרכנו אני אקח אותה. יחד עם זאת, היא הייתה חתולת רחוב והיא עדיין יוצאת החוצה ונמצאת בחוץ רוב היום אבל היא חוזרת לבד לדירה מתי שבא לה. אני מאד מוטרדת מהאפשרות שבדירה החדשה, להוציא אותה כבר לא יהיה אפשרי וגם שיש אפשרות שהיא תהיה לבד, בלי בע"ח נוספים (כמובן שאני אנסה ככל האפשר למנוע את זה אבל המטרה שלי כרגע היא לעבור לדירת יחיד). איך אפשר יהיה להקל עליה את המעבר לאורח חיים לגמרי אחר מזה שהיא רגילה אליו, שבו אין חתולים אחרים וגם שהיא לא יוצאת החוצה? חשבתי על האפשרות להשאיר אותה בחוץ בלי לקחת אותה איתי, כי יש לה פה חברים וגם אנשים שמאכילים ובסה"כ לא רע פה, האם זה עדיף? בקיצור, אני ממש לא יודעת מה לעשות כדי שיהיה לה הכי טוב, אז אשמח לעזרה.
תודה :)

Yukita

Active member
מנהל
בגדול, הטוב ביותר

יהיה אם תמצאי דירה במקום שמאפשר יציאה החוצה ברמה די בטוחה (=לא על כביש סואן וכד').
&nbsp
בכל מקרה זה עדיין אומר סגירה בבית החדש לפחות לשבועיים.
&nbsp
יתכן שהיא יכולה ומסוגלת לעבור לחיי בית בלבד ללא בעיות מיוחדות - כבר עברתי כך והיה לנו בסדר גמור, אבל אי אפשר לנבא מראש.
&nbsp
להשאיר מאחור בדרך כלל אינו המלצה שלי. אם אין לה מישהו מסוים שידאג לה, אז גם אם יש מאכילים בסביבה היא עצמה לא תזכה לטיפול במקרה הצורך. לא רק זה, אלא שהיא תבוא לחפש אתכם ועלולה להסתבך עם מי שיגור בדירה במקומכם.

למעלה