מעבר דירה

• פותח הנושא yev1
  • פורסם בתאריך

yev1

New member
מעבר דירה

שלום יאיר. נולדתי בתאריך 2.10.85 בעיר מוסקווה. אני בסוכות עובר דירה לעיר ראשון לציון ובכך מחליף מקום מגורים. השאלה היא אם השינוי הזה יועיל או יזיק, כי אני נמצא עכשיו בתקופה דיי דיכאונית וסוחטת נפשית, בגלל הבעיות של חברי ושלי,ואני רוצה לדעת מתי מצבי הכללי הרומנטי ובכלל ישתפר. שאלה נוספת האם אתה רואה משהו מיוחד לא רגיל יקרה לי או לאנשים שקרובים אליי בערך בתאריכים 15,16.17.לאוקטובר בתודה מראש... נ.ב: ניסית לך כמה פעמים לשלוח שאלות אבל אתה או שהתחמקת או שאמרת שאתה לא עונה על שאלות כאלה. אז אנא תפרט לי ולשאר המתייעצים בפורום. על איזה שאלות אתה כן עונה ועל אילו אתה לא עונה, כי אני לא יודע אם אתה תענה לי על שאלה מהסוג ששלחתי לך.

על מה אני כן עונה ?

על שאלות ששואלים בפורום אסטרולוגיה : שאלות הקשורות לאסטרולוגיה עצמה, להבנה של הנושא, להשלכות שלו, ולהבנת החוקיות של האלמנטים המרכיבים אותו. על מה אני לא עונה ? על שאלות שמצפות ממני לתת תחזיות מסוגים שונים, דברים שאף פורום באסטרולוגיה לא מעניק פשוט מפני שאין זה תפקיד הפורום. זהו תפקידים של אסטרולוגים מקצועיים בייעוץ אישי. לגבי השאלה שלך : השנוי אכן יכול לעשות לך טוב, אבל זו החלטה שלך אם להשתמש במעבר הזה להקלה על עצמך, או להמשיך להרגיש שהכל תקוע בחיים של החבר ושלך. השנוי הזה לא קשור לדברים האלה, אבל באמת לפעמים צריך אפילו שנוי קטן באווירה כדי שדברים יזוזו, ואולי זה באמת השנוי המיוחל.. לגבי תחזיות לתקופות שונות - כפי שאמרתי, זה לא משהו שנותנים בפורום באסטרולוגיה. סורי.

למעלה