אמא (יש רק) 1 ../images/Emo140.gif
מסובך. הרבה פעמים יצא לי לחשוב על הנושא הזה. בהסכם שלי מלפני שני עשורים , העלינו גם את הנקודה הזו.(אני זו שהייתי נפגשת איתם במהלך השבוע וכו´) ולבסוף , באמת כשהתרחקתי לאיזו תקופה , גם בתור "המבקרת" בדרך כלל היה זה הוא שהביא אלי את הילדים אם לא יכולתי להגיע אליהם (כי לא הייתי ממונעת) , אבל זה נבע מתוך מערכת יחסים די קרובה וטובה (גירושין , פירושם לא חייב להיות בהכרח שנאה בין הנפרדים אלא פשוט שני אנשים שאינם מתאימים לחיות ביחד , ומסתדרים טוב ביניהם (מרחוק
) [חגיתוש , אהבתי את ההגדרה שלך "בן זוגי לגירושין"
] ובכלל הסכם נראה לי דבר מלאכותי , שטוב אולי לתחילת ההליכים והסטטוס החדש , אבל במשך הזמן הוא לא אמור להישאר כזה פורמלי אלא מתפתח והזמן עושה את שלו. אני לא חושבת שאת תהיי הראשונה שמתרחקת מבנזוגה הגרוש (או הפוך) כי החיים נמשכים ועלייך לחשוב בהחלט גם על טובתך והתפתחותך האישית (שכבר אמרתי פעם , הרגשה טובה בקטע הזה , תגרום למערכת יחסים בריאה גם עם הסובבים אותך). צר לי לשמוע , שהחלטה כזו גורמת להעכרת היחסים ביניכם , מה שלבטח לא משפיע לטובה על הילד. מעניין , האם לא נתתם דעתכם על כך בשעת עריכת ההסכם שדברים יכולים גם להשתנות (מכל כיוון) ושאתם לא אמורים להישאר צמודים גיאוגרפית לכל החיים. הרקע , כמובן , לא ידוע לנו , כולל לא מערכת היחסים הכללית ביניכם וכיצד התנהלו המפגשים עד עכשיו , אבל האינסטינקטים שלי אומרים לי שבכל זאת , תנסי לדבר איתו עוד , בדרכי נעם ולנסות להראות לו את כל הזוויות שצריך לבחון במצב החדש שנוצר , כי הרי זו עובדה שיש לך אהבה וסיכוי לשיקום. והנקמה , היא בכלל לא בך אלא בבן שלו , שספק אם הוא עצמו יוכל לעמוד בזה , או הבן. ומבחינת "נקמה" את בכלל לא צד בעניין. פיתרון יצירתי? לא יודעת. אבל בכל זאת הארץ שלנו לא כזו גדולה , ואולי הילד יוכל להיות איתו יותר זמן בחופשות , או שאת תסעי מדי פעם לבלות "בעיר הגדולה" ולהביא איתך את הילד אליו באותה ההזדמנות (או הפוך - להביא את הילד אליו ולבלות בעיר הגדולה באותה ההזדמנות
זה תלוי כמובן גם בעיסוקך ובאפשרויות הכלכליות שעומדות לרשותך ושגם כאן אין לנו הרבה פירוט וידע כמו גם על גיל הבן שלכם ואםיש לו יכולת הבעת צד ועמדה בעניין. אמא1 , לא יודעת אם הצלחתי לעזור במשהו , אבל ברוכה המצטרפת אלינו בכל מקרה ומקווה שגם תמשיכי ותישארי
|ורק אביגיל עושה שימוש יתר בסוגריים ובגרשיים?
|