מעבר זמני לקנדה

dandiel

New member
מעבר זמני לקנדה

היי לכולם! שמי דניאל, בן 22 אחרי צבא. לאחרונה חשבתי לעבור לגור בקנדה למשך מספר חודשים. אני מתכוון גם לעבוד שם תוך כדי, אבל לא בעגלות או תמונות, אלא כ... מלצר, נניח, או מוכר בחנות כלשהי. בכל מקרה, לא בעבודה "של ישראלים" מהארץ. כרגע אני עובד במקום מסודר ומקבל תלושי משכורת. מספר שאלות: 1. האם ניתן בכלל "לערוק" זמנית לקנדה? אני לא מתכנן להיות שם יותר משנה. 2. במה זה כרוך? איזו אשרה (שהיה/עבודה וכו') אני צריך להוציא ואיך? 3. האם העובדה שברשותי ויזה לארה"ב עד אמצע שנה הבאה עוזרת לי? 5. מה בדבר המחיה והמגורים האזור? עם איזה סכום התחלתי מומלץ להגיע?

predoc

New member
תרשה לי להוציא לך את האוויר מהבלון

אז זהו שלא ניתן לערוק לקנדה לתקופה זמנית מותר לך להגיע לקנדה רק כתייר - באופן חוקי - לטייל בקנדה עד חצי שנה - בהתאם לויזה שתקבל בנחיתה בקנדה - לאחר שתציג תוכניות טיול ומספיק כסף לטיול. אם יחשדו שאתה מגיע לעבוד ישלחו אותך חזרה לישראל מהר מאוד. כל עבודה אחרת בקנדה היא אינה חוקית ואתה יכול לאבד את הזכות להכנס לקנדה וגם לארה"ב - הויזה שיש לך לארה"ב מאפשר גם היא רק טיול! כדי בכל זאת לעבוד חוקית בקנדה אתה צריך שמעסקי יוציא לך אישור עבודה - לצורך זה הוא צריך להוכיח שאין עובד קנדי שמסוגל לבצע את העבודה ושלך יש את הידע והניסיון המיוחדים שכן מאפשרים לך לעשות את העבודה. מאחר ומהדברים שלך ניתן להבין שאין לך ידע מיוחד שכזה אין למעסיק אפשרות להוציא לך רישיון עבודה חוקי. אם אתה שוקל עבודה לא חוקית - לא תקבל תשובות פה בפורום - וזה מאוד מאוד מאוד לא מומלץ זה גם דיי קשה למצוא - כי יש כל כך הרבה ידיים עובדות של מהגרים חדשים שישמחו כמעט לכל עבודה. תחשוב על משהו אחר בהצלחה

למעלה