אני קצת לא מבין
איך הגעת לרעיון הזה בכלל .... מומלץ לקרא ספרות לעומק לא תמיד אנשים בפורומים יודעים על מה הם מדברים... אני מכיר הרבה פורומים בהם לאנשים אין מושג קלוש ... אין בעיה לחצות את הדאריין גאפ במידה ואת יודעת איך לעשות זאת גבר או אישה אין הבדל. יש שם מקומיים שמכירים את הדרך ויודעים לעשות זאת לפרנסתם ,וצריך להכיר אותם כדי שלא יחשש ממך ויש להם את כל הסיבות לחשוש. תייר מזדמן שאינו יודע מי נגד מי, הוא בסכנה . כי אולי הוא סוכן פדרלי אמריקאי ? כך לפחות הם חושבים וצריך להבהיר להם שלא זה המצב . מי שמגיע לאדם הנכון קרי איש שלומינו יחצה שם בביטחה יחסית חלק מהמקומיים מתפרנסים מכך בין לבין מתפרנסים גם מדברים אחרים כמו הברחת סמים למשל .... קוקה מהסוג המשובח .... בכלל צריך לדעת מי נגד מי בכל האזור לא רק שם. מאחר ואני לא יודע מי את, אך רואה את ההודעות בפורום אני חושב שכדאי שתרכשי ספר תקראי לעומק תלמדי שפה ותעשי מחקר רציני דרום אמריקה היא מדהימה אך כמו כן כם מסוכנת , את בוחרת לך את הדרך ומומלץ מנקודת מבט של מי שעבר מנקודה של חוסר ידע מוחלט לדרגת מבין לא רע ביבשת להתיחס לכל דבר במשנה זהירות. הגאפ הוא אזור דמדומים , הוא אינו היחיד , יש רבים כאלו בפנמה קולומביה פירו בוליביה ברזיל ונצואלה ועטד . . בחלקם הייתי וידעתי להוריד פרופיל כשצריך לחלקם לא נכנסתי , החשוב הוא להבין מי איש הקשר בכל נקודה קרי על מי ניתן לסמוך וממי להיזהר. ידע כזה מתפתח רק אחרי ניסיון רב . בברכה נתי