מעבר לאוטווה שלום האם יש קהילה ישראלית באוטווה היכן ניתן לקבל מידע על יוקר מחיה באוטווה
A adamka100 New member 23/10/07 #1 מעבר לאוטווה שלום האם יש קהילה ישראלית באוטווה היכן ניתן לקבל מידע על יוקר מחיה באוטווה
מ מהמושב לטורונטו New member 23/10/07 #2 יש משפחות ישראליות שחיות באוטווה וישנם שם כל עובדי השגרירות הישראלית ומשפחותיהם. האם הם מתפקדים כקהילה? כדאי לברר בשגרירות. לגבי עלויות המחיה, זו רק סטטיסטיקה, אבל אפשר ללמוד ממנה הרבה.
יש משפחות ישראליות שחיות באוטווה וישנם שם כל עובדי השגרירות הישראלית ומשפחותיהם. האם הם מתפקדים כקהילה? כדאי לברר בשגרירות. לגבי עלויות המחיה, זו רק סטטיסטיקה, אבל אפשר ללמוד ממנה הרבה.
J Jigal New member 24/10/07 #3 יש ישראלים באוטווה (אני בדרך...) ממליץ לך לבדוק בפורום השכן (ישראלים בקנדה)
H hataie New member 25/10/07 #4 אנחנו באוטווה. יש פה ישראלים אבל לא כמו GTA יש מה שנקרא הבית הישראלי, לא מזמן היה אפילו משחק הוקי בין הקבוצה של ישראל לבין קבוצה מקומית אנחנו חדשים פה אז אין לנו עדיין אומדן מלא, אבל אשמח לענות לשאלות במסרים בהצלחה
אנחנו באוטווה. יש פה ישראלים אבל לא כמו GTA יש מה שנקרא הבית הישראלי, לא מזמן היה אפילו משחק הוקי בין הקבוצה של ישראל לבין קבוצה מקומית אנחנו חדשים פה אז אין לנו עדיין אומדן מלא, אבל אשמח לענות לשאלות במסרים בהצלחה
J Jigal New member 27/10/07 #5 ישראלים באוטווה - שכונות האם יש שכונות שבהם נציגות ישראלית ? אני לא מתכוון לסדר גודל של איזור טורונטו ובכל זאת נשמע לי טוב לגור באיזור עם משפחות נוספות מישראל
ישראלים באוטווה - שכונות האם יש שכונות שבהם נציגות ישראלית ? אני לא מתכוון לסדר גודל של איזור טורונטו ובכל זאת נשמע לי טוב לגור באיזור עם משפחות נוספות מישראל