מעבר לאוסטרליה

shanz123

New member
מעבר לאוסטרליה

שלום,אני רוצה להתחיל ללמוד את מדעי החברה באוסטרליה(בעיקר במלבורן אבל אפשר בכל מקום שזול יותר משמעותית),יש לי מספר שאלות מקווה שתוכלו לעזור לי :
1) האם אוכל להישאר ולעבוד שם אחרי השלמת התואר ? (האם זה מקצוע נדרש לקבלת ויזת עבודה ? אני חושב על קרימינולוגיה ופסיכולוגיה)
2)שנת לימודים באמת עולה כל כך הרבה כסף ? (20000$)
3)מה הדרישות מהארץ ברמה הלימודית בשביל שאוכל להגר לאוסטרליה?
4)יש לי סיכוי בכלל ? אני בחור בן 23 רווק שממש רוצה לחיות באוסטרליה אך אין לי את כל התקציב המטורף הזה בשביל הלימודים..יש עצות/פתרונות למצב ?

תודה מראש לעוזרים

ANZ1

New member
לימודים והגירה

לימודים - כל הפרטים על הלימודים, תנאי הקבלה, משך, דרישות, שכר לימוד לסטודנטים זרים, את כל הפרטים האלו אתה תמצא בכל אתר של כל אוניבסיטה שתחפש.
הגירה - באתר ההגירה יש את הדרישות לקבלת ויזת עבודה אחרי לימודים באוסטרליה, סביר להניח שאם תלמד תואר שלם באוסטרליה תקבל גם ויזת עבודה אחרי הלימודים.
כסף - להיות סטודנט זר לתואר ראשון עולה המון כסף ואין הרבה אפשרויות להקל על הבעיה, אתה יכול לעשות מה שרוב האנשים עושים במצבך,
תלמד בישראל תואר ראשון, את מה שאתה אוהב, רמת הלימודים בישראל גבוהה, שכר הלימוד נמוך, יש מלגות ועזרה מכספי השחרור, אתה יכול לעבוד, אחרי תואר ראשון, תברר על תואר מתקדם באוסטרליה, תואר שני הוא גם קצר יותר, גם יש מלגות , ובכל מקרה, אם אתה מדבר על מקצועות כמו פסיכולוגיה , תואר שני הוא חובה, וצריך גם רישיון לעבוד לכן זה המסלול הכי נכון למי שהוא לא עשיר.

JaneLame

New member
20K זה פחות יקר ממה שזה נשמע

"2)שנת לימודים באמת עולה כל כך הרבה כסף ? (20000$)"
&nbsp
כן. קח בחשבון ששכר המינימום באוסטרליה עומד על כ-17 דולר לשעה, מה שהופך את המספר הזה לפחות מפחיד עבור המקומיים. כמו כן, יש כאן תוכנית מימון ממשלתית בשם HECS, שבמסגרתה אתה לא משלם עד שאתה מתחיל לעבוד, ורק אחרי שאתה מרוויח מעל רף מסויים. בפועל זה אומר שרוב הסטודנטים מתחילים להחזיר תשלומי HECS קטנים אחרי שהם מסיימים ללמוד, כחלק יחסי מהמשכורת שלהם. כל עוד אתה מובטל, אתה פטור. אין ריבית על ההלוואות הממשלתיות האלה אאל"ט. אם הגעת לגיל פנסיה ועדיין יש לך יתרת HECS לשלם, היא נמחקת.
זה מנגיש את ההשכלה הגבוהה להרבה אזרחים. סטודנטים זרים, לעומת זאת, אין לאוסטרליה אינטרס לסבסד, אז הם משלמים מחיר מלא.
&nbsp
כל זה מבוסס על ידע לא-אישי, אני לא מעודכנת ויש מצב ששינו אחד או יותר מהחוקים האלה.

למעלה