מעבר לאופק,,,,,,,

מעבר לאופק,,,,,,,

"רק אל תאמרי לי מה יש שם מעבר לאופק רק אל תאמרי לי שאתם יודעים מה יש שם מעבר לאופק. כי רק חוסר הידיעה הזאת נותן לנו את השקט להתהלך לחופו של הים להביט בגלים הבאים משום מקום לחלום את החלומות הבלתי ברורים ולאהוב את האהבות הבילתי ניתנות להשגה.

טאKילה

New member
הים נושק אל האופק..../images/Emo142.gif

לא אמרתי דבר, הבטתי אל האופק,, לא ידעתי דבר,, בדממה התהלכתי, על החול הצהוב, הסתכלתי בערגה אל האופק הנושק אל הגלים הכחולים גועשים ומקושתים וקצף לבן גל ועוד גל,, והדממה בלב נצבעה,, בשקיעה אדומה כתומה. האופק מחייך ושותק.

להט הרגע..../images/Emo23.gif

תליתי את עיניי בך החסרתי פעימה עם כניסתך בפעם הראשונה התלהטתי באלפי יקודות שרטטתי אותך בצבעי ארגמן נדמה כי מקיצה אני מחלום ענוג בוא נשחק באהבה בוא נערבל בתאוות בשרים ונשכח מכל הדברים עולם גדוש בעינוגים לך חיכיתי כל החיים בוא ונישם את שמעבר לקיים אני ואתה....

חן (*_*)

New member
מעבר לאופק..........

מעבר לאופק במקום בו נושקים השמיים את קו החול או המיים והשמש עולה או יורדת מביטה כמו היה זה סוף העולם ואולי אכן, זה הסוף של כל מה שרואים וחווים כי מה שמעבר לאופק לא ניתן לראות בעיניים. מעבר לאופק בסוף העולם אולי יש ארץ אחרת אולי רק המשך של הים לו יכולתי לרכב על גבי עננה ללא מסלול,דרך או תוואי אל מעבר לאופק והלאה הייתי מוצאת כי ככל שאקרב לא אגיע אל האופק כמו היה הוא חלום, מטרה עליונה או כמיהה לאהבה טהורה

למעלה