מעבר לאייפון

מעבר לאייפון

שלום לכולם, אני מעוניין לעבור לאייפון X ויש לי כמה שאלות לגבי אייפון בכללי, אפשרי להעביר מהמחשב תמונות וסרטונים לאייפון? ועד כמה זה מסורבל? מה דעתכם על המכשיר? והאם ממולת לעשות צעד כזה תודה רבה על העזרה, המשך יום טוב לכולם

תשובות

בכל גרסאות האייפון, הדרך המקובלת לתקשר עם המחשב היא באמצעות תוןכנת אייטיונס. ככלל, מגדירים באייטיונס מה רוצים להעביר ולאן ומסנכרנים. לדעתי (מנוכחות בבית ידיד המשתמש בגלקסי) התרשמתי שהפעולה דומה לזאת שנעשית בין גלקסי ותוכנת Kies.
לא הייתי מגדיר את פעולת הסנכרון כמסורבלת (אני מוצא אותה פשוטה).
אני משתמש באייפון X, לאחר שימוש ב-3 אייפונים קודמים (3S, 5S, 6) ולא מוצא אותו כ"וואהו", בוודאי של מצדיק את ההוצאה הכספית.
ההמלצה שלי היא לרכוש אייפון מגרסה קודמת (7 או 8) ו/או לחכות להופעתם של גרסאות אייפון X הבאות.

AYELET1

New member
מסכימה עם הנכתב

נתקלת בלא מעט תלונות בנוגע ל-X
בקשר לאייפון 8- שקול אייפון 8 או 8+ . הבדלים מעטים. הדבר שהכי נראה לי ב-8+ זה המסך הגדול יותר

BravoMan

Active member
הבדל אחד חשוב:

ב-Galaxy, כמו גם בכל טלפון שפוי אחר (קרא: "לא אייפון") אין צורך בתוכנה בכלל.
כאשר מחברים טלפון נורמלי למחשב, ספריית התמונות והסרטים נפתחת ככונן, וניתן להעתיק אליה כל מה שרוצים באותה קלות כמו לכל מקום אחר במחשב.
&nbsp
יצרנים מסוימים כמו Samsung אכן מספקים תוכנות סנכרון, למי שרוצה אותן, אבל הן אופציונליות בלבד.
בעוד שב-iPhone כבולים ל-iTunes והגחמות שלו.

BravoMan

Active member
"האם ממולץ לעשות צעד כזה" - תלוי מאפה אתה מגיע...

אם השתמשת תקופה במכשירי Android תמצא את ה-iPhone מאוד מאוד מסורבל, כי הוא ידרוש ממך ללמוד שיטת עבודה אחרת, שונה, ולא יאפשר לך להשתמש במכשיר איך שאתה רוצה ואיך שאתה רגיל.
&nbsp
ראה לדוגמה שרשור למעלה - למה לכל הרוחות תוכנת דוא"ל מובנית לא יכול לשאול את המשתמש באיזה דפדפן לפתוח קישורים?
ב-Android זה קורה אוטומטית בכל תוכנה!
&nbsp
אבל לא ב-iOS, כי Apple

&nbsp
מצד שני, אם אתה מאלה שעד היום איכשהו הצליחו להסתדר עם "פושטיפון" או "טלפון טיפש" - קריא לבנה שהיא רק טלפון, ייתכן מאוד שהאייפון יתאים לך.
&nbsp
אחרי הכל, לא תנסה לעשות בו יותר מידי דברים חוץ משיחות, אז לא תתקל בקירות.

למעלה