מעבר לארהב ,מסצ'וסטס

omerido

New member
מעבר לארהב ,מסצ'וסטס

שלום לכולם אני אשתי ו 2 ילדים ,אמורים להגיע לארהב בסביבות אוגוסט . אשתי מגיעה בויזה L1 , מקום העבודה שלה דואג לי ל EAD (רשיון לעבודה ?) יש לי מספר שאלות . 1 האם EAD מקנה לי אישור עבודה מיידי . 2 האם מישהו יודע על עלות מחייה באיזור פרמינגהאם ,אשלנד,(3 BED ROOM ) 3 האם יש קהילה יהודית באיזור שציינתי 4. האם ניתן להביא ולהשתמש במחשב ,מוניטור מישראל . תודה לכולם

טל ר

New member
מספר תשובות

1. את ה-EAD יקח לקבל כ-90 יום. לאחר שתקבל אותו תוכל לעבוד. 2. צר לי - אינני מכיר את עלות המחיה שם. 3. כן, יש שם קהילה יהודית, לא כמו בברוקליין/ניוטון, אך יש. 4. ניתן להשתמש במחשב מישראל, בקשר למוניטור עליך לוודא זאת. הבט בחלק האחורי של המוניטור ובדוק איזה מתח הוא מקבל. אם הוא מקבל גם 120V - אתה מסודר. טל.

omerido

New member
מעבר לארהב מסצ'וסטס

טלר - תודה רשום מאחור המוניטור 100- 240V אך מאחורי המחשב רשום 230 V ?

טל ר

New member
אז אין בעיה

המוניטור יעבוד. המקום בו רשום במחשב 230V הוא מתג. כשמעבירים אותו לצד השני כתוב 120V. (לא לעשות את זה כשהוא מחובר לחשמל, ולהיזהר כשמחברים חזרה - בישראל לחבר רק על 230V, ובארה"ב רק על 120V)

MrChicken

New member
EAD

לאישתי לקח חותר מחצי שנה לקבל את ה EAD, וזמן המתנה דומה לידידה שלה ( לי ולבעלה יש H1) אם אתה לא מקבל תשובה תוך 90 יום, אתה יכול לקבל EAD זמני, אבל אין לי נסיון עם התהליך הזה.

למעלה