מעבר לארה״ב

HMoney

New member
מעבר לארה״ב

אני רוצה לעבור על מנת ללמוד בארצות הברית איך אני יכול להתאזרח אם אני עובר על מנת ללמוד?

zuki3

New member
אתה בן 16 ?

לשאלתך, אין שום קשר ומסלול ישיר בן לימודים להגירה,
מצד שני מי שלומד בארצות הברית לתואר אקדמאי, מגדיל את הסיכוי שימצא אהבה \ הצעת עבודה \ הרבה כסף, ואלו יוכלו לאפשר לו להגר.

KallaGLP

New member
ומעבר למה שנאמר קודם, תכין הרבה הרבה כסף.

לימודים ומחיה בארה"ב זה לא עסק זול.

doronf65

New member
מנהל
בארה"ב לא מתאזרחים כי רוצים ללמוד בה

אתה יכול ללמוד כתושב חוץ, אבל זה יעלה לך המון כסף, כמו שכתבו לך. צריך הורים עשירים. האם אתה ממשפחה כזו?

HMoney

New member
לימודים בארה״ב

אני רוצה לעבור ללמוד בארה״ב ולהישאר שם אחרי זה. אז רציתי לשאול מה אני עושה אחרי שסיימתי ללמוד שם

klemiki

New member
ראשית צריך שיהיה לך את היכולת לממן לימדעם

וגם להתקבל.
כאשר תסיים תואר שני שם, במקצועות מדעיים כמו מחשבים, תוכל לקבל אישור עבודה לשנה.
אני לא סגור על התהליך בדיוק אבל משמם אפשר להמשיך ל h1b.
&nbsp
בקיצור: אתה להתקבל לתואר שני, לשלם עבורו... אלא מכשוליןמלא פשוטים. עלות תואר יכולה להגיע ל 30 ו 40 אלף דולר לשנה...(!) וצפונה.

John the Savage

New member
יש לך 200,000$ במקרה?

הסכום המדוייק שתצטרך תלוי באוניברסיטה ובמיקום שלה, אבל זה סדר הגודל שסטודנט זר צריך להוציא בכדי לעשות תואר באוניברסיטה אמריקאית. ולסטודנטים זרים מאד קשה להשיג מלגות.

אם יש לך מספיק כסף בכדי לממן תואר ראשון, והצלחת להתקבל לאוניברסיטה טובה, כל השאר זה כבר לא סיפור מסובך.

sikalas

New member
הכי קל - להתחתן

תגיע לשם על ויזת תייר ותמצא מישהו או מישהו שיהיו מוכנים להתחתן איתך. אם זה לא יצליח ביניכם תמיד תוכלו להתגרש.

KallaGLP

New member
רק אל תשכח להזכיר שנישואים לצורך הגירה

נחשבים לעבירת הגירה חמורה ושאם יתפסו אותם הם ישלמו ביוקר, שלא לדבר על כך שהמהגר יגורש מארה"ב וכנראה לעולם לא יורשה שוב להיכנס לתוכה.
ניושאים זה פתרון מצוין אם מוצאים זוגיות אמיתית.

sikalas

New member

למעלה