מעבר לארה"ב באזור עמק הסילקון

אריקה1

New member
מעבר לארה"ב באזור עמק הסילקון

אנחנו כנראה עוברים באפריל תחילת מאי מטעם עבודתו של בעלי. יש לי כל כך הרבה שאלות ובעיות שבפניהן אני צריכה לעמוד שאני לא יודעת במה להתחיל. קודם כל אני בהריון, באמצעו. ארצה לשמוע על בתי חולים באזור והגישות השונות ללידה שהם מציעים ליולדת. דבר נוסף שמטריד את מנוחתי - יש לי ילד בגיל קרוב לשנתיים, שעלי למצוא לו גן לחצי יום. מעבר לזה אנחנו עוד לא סגורים על סביבת מגורים, בקרבת Palo Alto. אשמח לקבל תגובות על שאלותי...

היי מעמק הסיליקון

אז קודם כל, שיהיה לכם מעבר קל ונח לאיזור. בנוגע ללידה אני לא יודעת ממש לענות לך, כי לא חוויתי כאן לידה. אבל מצד שני יש לי כאן חברה שעומדת ללדת בעוד חודש, ויש לי גם חברה אחרת שהיא דולה. כך שאת מוזמנת לפנות אלי דרך מערכת המסרים, ואשמח לעשות לך קישור איתן. לגבי גן לבן הגדול, יש כאן (איזור ה-south bay) כמה וכמה אופציות, כולל גנים דוברי עברית (שבהם גם מציינים את החגים היהודיים). הכל תלוי, כמובן, במקום שבו תגורו. שוב, כדי לתת לך תשובות יותר קונקרטיות את מוזמנת לפנות אלי דרך המסרים, ואני מצידי אנסה לעזור לך ככל יכולתי.

1רב

New member
רק עצה קטנה

לא יודעת אם עדין לוונטית אבל כשאני ילדתי בארה"ב (לפני 5 שנים כמעט) לא היה להשיג אמבטיות לתינוקות. אם שולחים לכם מכולה ואת יכולה תכניסי לשם אמבטיה כזו שבטוח יש לך מהגדול. חסכון ענק...קשה לי להאמין שתוכלי להתרגל לאמבטיה בכיור של המטבח (שזה מה שנהוג שם....). חוץ מזה - שיהיה בהצלחה!

אכן, על סמך הודעות שהיו כאן בעבר

הלא מאד רחוק, אמבטיה על סטנד כמו שנהוג בארץ נחשבת לא תקנית כאן. לכן כדאי שתביאי מהארץ.

למעלה