מעבר לבריטניה

דאני10

New member
מעבר לבריטניה

לא מזמן חזרתי מאנגליה אחרי טיול של כמה חודשים שבו הכרתי מישהי ואנחנו רוצים להיות ביחד... אנחנו מתכננים לגור יחד ברגע שאני אעבור.אנחנו נגור במנצ'סטר. 1.לפי מה שקראתי בקשר לאשרת שהייה בלתי מוגבלת/אזרחות (אני לא זוכר מה זה היה) צריך לגור יחד עם בת הזוג במקרה שלי שנתיים לפחות ולהוכיח שמתכננים להמשיך להיות יחד גם בעתיד. במידה ונגור יחד מעל שנתיים ורצון לעתיד משותף-אני אקבל אשרת שהייה או דרכון (תזכירו לי מה זה...).? 2.במידה ותהייה לי אשרת שהייה בלתי מוגבלת זה אומר שאני אהיה יכול לעבוד ואולי גם לטייל בלי לדאוג לחדש? 3.במידה ואני חי לבד ועובד בעבודה קבועה אם ויזת עבודה. מה התנאים שיהיו לי לקבל אשרת שהייה בלתי מוגבלת? דני.

דאני10

New member
תודה אבל לא ענית לי

1.לפי מה שקראתי בקשר לאשרת שהייה בלתי מוגבלת/אזרחות (אני לא זוכר מה זה היה) צריך לגור יחד עם בת הזוג במקרה שלי שנתיים לפחות ולהוכיח שמתכננים להמשיך להיות יחד גם בעתיד. במידה ונגור יחד מעל שנתיים ורצון לעתיד משותף-אני אקבל אשרת שהייה או דרכון (תזכירו לי מה זה...).? 2.במידה ותהייה לי אשרת שהייה בלתי מוגבלת זה אומר שאני אהיה יכול לעבוד ואולי גם לטייל בלי לדאוג לחדש? 3.במידה ואני חי לבד ועובד בעבודה קבועה אם ויזת עבודה. מה התנאים שיהיו לי לקבל אשרת שהייה בלתי מוגבלת?

taliF454

New member
יכולה לענות רק לגבי 1 ו2:

1. אשרת שהייה שאחריה ניתן להגיש בקשה לאזרחות 2. כן שוב-בהצלחה!

dudy1979

New member
אם אתה לבד אז זה 5 שנים

אבל כדי להשיג את הויזה הראשונית, תצטרך להיות בעל תואר שני ולהרוויח לפחות 20K£ בשנה. בקיצור, יותר קל אם אתה חי עם בריטית/אירופאית.

Nobilis

New member
תיקונים והערות

עדיף תמיד לחפש באתר הרשמי: http://www.bia.homeoffice.gov.uk הכל מפורט ומוסבר שם. חוק האזרחות שונה, אגב, והחל משנת 2011 יהיה צורך בוותק של שמונה שנים על מנת להתאזרח (או חמש שנים במקרה של מי שנשוי לאזרח מקומי), אם כי ניתן יהיה לקצר את התקופה בשנתיים בתנאים מסויימים.

taliF454

New member
אני בטח אצטרך לשאול את החבר'ה בהוםאופיס אבל

בכ"ז: אם התחלתי בהליכים לפני השניוייים אבל עוד לא התאזרחתי עד 2011,האם יחולו עליי הכללים החדשים או שהחוקים הנ"ל יחולו רק על המתאזרחים החדשים?

dudy1979

New member
אפשר לקבל ILR / אזרחות לפי החוקים הישנים

רק עד יולי 2011 (מועד יישום החוקים החדשים). לאחר מכן, יהיה חלון של שנתיים שבו יהיה ניתן לקבל אזרחות לפי החוקים הישנים רק למי שכבר יש לו ILR.

Nobilis

New member
בהערה קטנה

כרגע מדברים על יולי 2011 כמועד התחלת ישום החוקים החדשים. *אבל*, מאחר שהמועד אינו נקוב בחוק, אלא נתון לשיקול דעתו של השר, אין הבטחות בנושא. הממשלה התחייבה שזה לא יהיה לפני יולי 2011. זה יכול גם להיות אחרי, ואף לפני (אם יחליטו לשבור את המילה שלהם).

למעלה