מעבר לדירה חדשה!

justme007

New member
מעבר לדירה חדשה!

לפני כ-3 חודשים קניתי דירה חדשה. אני היום גרה עם ההורים ובעבר כל פעם שאמרתי לאבא שלי שאני הולכת להשכיר הוא היה בוכה לי שאני לא אשאיר אותו לבד עם אמא. אז קניתי דירה ועדיין לא סיפרתי לאף אחד, אני עוד שבועיים בערך מקבלת את המפתחות ואני כל הזמן חושבת איך לומר את זה לאבא. חשבתי לעשות לו הפתעה, כי קניתי דירה כ-5 דקות הליכה מפה (קרוב להורים בגלל אמא) - אני רק מקווה שהוא לא יקח את זה קשה. אני כמובן אמשיך לבוא לפה כרגיל ולשמור על אמא ולעזור כמה שאני יכולה. אמא למזלי לא תבחין, כי היום אני גרה בכניסה נפרדת, וזה לא ממש ישנה לה אם עברתי כי היא לא תחפש אותי. אבל אבא - זה כבר סיפור אחר, אני רק באמת מקווה שהוא ישמח בשבילי.

יקרה , מזל טוב ובהצלחה

אני שמחה מאד לקרוא שקנית דירה לעצמך.עלייך להמשיך בחיים האישיים שלך. כמו שאני מכירה אותך מהפורום , את כל הזמן תדאגי ותטפלי בהורים ועובדה שקנית דירה קרוב אליהם. אל תדאגי לאביך , אני בטוחה שהוא ישמח בשמחתך ולקראת העצמאות החדשה שלך , זה מה שכל הורה רוצה עבור ילדיו. אפילו שקשה לנו להיפרד , אנו רוצים שהם יפרשו כנפיים ויקימו להם בית חדש. אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, שתהיה לך התחלה חדשה ומוצלחת ושההורים לא ירגישו מדי בחסרונך, שבוע טוב ושוב מזל טוב , טובה

אסתרס

New member
אני שמחה בשבילך

עם כל הכבוד והערכה זה לא בריא לגור עם הורים באותה דירה. בהצלחה וכל הכבוד.

נילי41

New member
../images/Emo49.gifובשעה טובה

justme יקרה, אני מצטרפת לדברי טובה ואסתר, עליך לפרוש כנפים ולעוף ולבנות לך חיים משלך. זה ברור שאת תמשיכי לדאוג להוריך, עובדה שקנית דירה בקרבת מקום אליהם. אביך ישמח מאוד בשבילך. שיהיה בשעה טובה ובהצלחה, ושתהני מהדירה החדשה שלך ותזמיני את הוריך ותארחי אותם אצלך, בשעה טובה ומוצלחת.

ברית 10

New member
../images/Emo39.gifברכות, זה נפלא

אינני יודעת איך יגיב אביך אבל לדעתי עשית מעשה נפלא שיאפשר לך לשמור על איכות חיים ופרטיות וגם לתת עזרה ממקום יותר מלא ולא ממקום מרוקן. אביך ילמד לקבל את רצונך בחיים משלך ובפרטיות אם תעמידי זאת בבטחון וללא היסוס. תהני מהדירה החדשה ושתהיה השמחה שורה במעונך. אני בטוחה שתוכלי לעזור להוריך וגם לחיות ולשמור על עצמך. רק ברכות :)

שיהיה בשעה טובה!

אני מניחה שלאחר שאא יבין שאת גרה קרוב ושאת לא מתכוונת לנטוש אותו אלה רק לחיות את חייך, הדברים יזתדרו. בהצלחה!

ענתי44

New member
שבזה ה-../images/Emo82.gif ישכון האור

ג'סטמיי יקרה, הרבה ברכות על קניית הבית, ואני מאחלת לך שתדעי בו אושר.ושבעתיד הוא ימלא בצחוק ילדיך ובן זוגך. בקשר לאבא שלך, חומד, הוא אדם חזק משנדמה לך. וגם אם ילחץ שאת עוזבת ומשאירה אותו לבד, בליבו ישמח בשמחתך, וכשיסתגל לשינוי ויראה שאת ממשיכה במעורבות הברוכה שלך הוא יבין שעשית צעד נבון.

justme007

New member
תודה רבה לכולם ../images/Emo24.gif

עוד שבועיים שאקבל את המפתחות אז אני אדע איך הוא יגיב. כל בוקר אני קמה ב 6 כדי להכין לאמא ארוחת בוקר, גם שאני אעבור דירה אני אבוא לפה כי אמא ממש כמו ילדה שלי ואני לא אנטוש אותה וגם לא את אבא ולא חשוב איפוא אגור. אבל בגיל 30 גם לי מגיע חיים משלי ואני לא יכולה לשים את החיים שלי ב HOLD יותר. אני בטוחה שזה לא מה שאמא הייתה רוצה.

קורנית

New member
ג'סטמי יקרה

לקחת לעצמך ניק שלא ממש חיית לפיו. את הסמל לחוסר האנוכיות. והנה, הנה, ה"גמלי מגיע" מרים ראש. וטוב שכך. שתצליחי לשלב בין החיים שלך לבין צרכי הוריך. ואולי כך, כשאת בדירה משלך, שאר בני המשפחה יעזרו יותר

ronnyw

New member
אני ממש מקנאה בכל הדתיות שבפורום,

שחייהן קשים, בעיותיהן נוראות, קשייהן מתישים - והן ממשיכות לברך את בורא עולם על כל הטוב, החסד והנחת שהשפיע עליהן!! הרי הסתירה צועקת לשמיים !! הלוואי שאני יכולתי למצוא מין נחמה משונה שכזו, שכל הגועל והאומללות הזאת נעשים מתוך איזה כוונה טמירה... אירילה, אם המסר נראה לך פרובוקטיבי - אנא, הסר אותו. אני לא רוצה להרגיז, אבל באמת שקטונתי מלהבין...

אירילה

New member
לפעמים האמונה היא שבונה..

אנוכי חילוני ,אולם תמיד ידעתי לכבד את הזולת באשר דתו תהיה או אמונתו. ישנם רגעים קשים בחיים ,שכאשר הכל נראה שחור ,נתלים באמונה ובקדוש ברוך הוא ,ואם זה טוב לנשמה ,אומרים על זה חכמינו: דיינו!!!

ronnyw

נשמה , אנו בעולם הזה זמניים אנו מצווים מהיצרן שיצר את העולם לקיים את הוראות היצרן שהיא התורה ואנחנו המוצר, כמו שאת קונה מכונת כביסה ואת מפעילה את המכונה לפי הוראות יצרן, אם לא, אחרת המכונה לא תכבס טוב לכן אם האדם לא הולך לפי הוראות הקב"ה הרי הוא מקבל את עונשו לפי חשבונות שמים ואין צדיק שלא יחטא לכן היסורים פה בעולם מזככים את הנשמה לפני עזיבתה ואנו מקבלים הכל באהבה כתוב חבבין יסורין שמכפרים על האדם ותחשבי מדוע יש יום כיפור כדי לכפר, הכל לטובה

יקירתי,

אני, אמנם, דתיה, אבל, האמיני לי, אני לא במצב אחר ממך. לכולנו, דתיים, חילונים, אתאיסטים וכל מצב אחר, קשה המצב של חולה אלצהיימר הקרוב לליבנו. האם לא כעסתי על אלוהים? ברור שכן! גם לדתיים לא קל לראות מצב שכזה ולהשאר שווה נפש, לא כולנו איוב. אבל, גם לך או לכם אחד אחר קיימת האפשרות לראות את הדברים שמעבר, את מה שיש לנו. את המשפחות שלנו, את החברים שלנו ובעיקר - את עצמנו, את מה שגילינו על עצמנו. יד על הלב, כולנו, האם לא גילינו בעצמנו יכולות, חמלה ועוד המון דברים טובים שאפילו לא ידענו שהם קיימים בנו?

justme007

New member
אני גם לא דתיה

אבל גדלתי בבית דתי ויש לי ערכים ואחד מהם הוא: כבד את אביך ואת אמך. ואני מאמינה מאוד שבזכות זה שאני מטפלת באמא ואבא רק דברים טובים קורים לי בחיים אבא שלי תמיד אומר (והוא אדם דתי) שבעיניו יש חילוניים שהם יותר דתיים מאנשים חרדים. אז דת זה לא כלפי חוץ אלא אמונה ואני מאמינה שכל אחד שעושה מעשים טובים בין אם זה כלפי ההורים או כלפי הזולת אז זה חוזר אליו.

למעלה