מעבר לדממה

saharur

New member
מעבר לדממה

מעבר לדממה המתנפצת, אל חורים שחורים במחשבתי, מעבר לשתיקה המהדהדת, בתוך תת מודע המתכווץ מחוסר ידיעה, מעבר לגלים הנשברים, בתוך מוחי המוצף בים של דאגות, מעבר לאוקינוס האפל של מחשבתי, נולדתי מחדש, בתוך המים הגואים, של לבי המתמלא ברוח חדשה.

קרני

New member
סהרור... :)

כבר אמרתי לך מה אני חושבת על יצירת המופת שלך... :)) לא לשם זה אני כותבת לך בפורום... רציתי רק לומר שהקשר קרס באכזריות שכזו, באמצע משפט, באמצע מחשבה, באמצע גילוי... ולא, לא בגלל מה שאמרת לי!!! :)) אולי במשך הסו``ש...?!?!? שבת שלום איש יקר :)) @ @ J U

saharur

New member
קרני יקירתי

אני שמח שאת נהינת מהשירים שלי. את האמת לא ממש הבנתי למה את לא עונה אבל אני שמח שהבהרת אץת המצב. בכל מקרה אשמח לשמוע ממך שוב. בדידות ואהבה.סהרור

*הקשתית

New member
מעבר למילים היפות בשירך...

יפה יותר היא עוצמת החוויה המחודשת ונותנת תקווה,לרבים מאיתנו. ========================== חתימה טובה !

הדסה

New member
סהרור, נפלא!!

לצאת מהחושך אל האור. להיווצר מחדש. לרכוש את האמון בכל מהתחלה, מהיסוד. אולי לא התכוונת לפירושי זה, אבל בשבילי, בקריאתי את שירך, הנהון הראש וההזדהות כיכבו ממש!! הדסה.

סהרור המוכשר שלנו :)

החברים כבר כתבו הכל... אז אני פשוט אצטרף למילותיהם אהבתי... והתרשמתי מהלידה המחודשת... ומהתת-מודע המופלא שלך ! תודה על השיר הנפלא וחתימה טובה :)

למעלה