מעבר להונג קונג

joy76

New member
מעבר להונג קונג

שלום לכולם, אנחנו זוג בני 30 ושוקלים מעבר לעבודה בביטחון של אלעל (שנינו). הבנתי שיש אזור מגורים שקרוב לשדה התעופה-הייתי שמחה לקבל מעט פרטים על מחירי הדיור באזור זה, גודל הדירות, האם אפשר להכניס כלבים וסגנון האזור. בנוסף-יוקר המחיה הממוצע לגוז לא בזבזני שמעוניין לחסוך כסף-בילוי ממוצע בבר, אוכל בחוץ לעומת בישול בבית, תחבורה ציבורית וכו. והכי חשוב-מה המשכורת הממוצעת לעובדי ביטחון באל על (עד שנברר איתם). תודה על העזרה

הי

אזור המגורים המדובר הוא טונג צ'ונג. מה שבעבר היה זול, והיום נשאר זול יחסית (כי מחירי הדירות עלו בכל הונג קונג). שכר הדירה המבוקש ינוע בין 8000 ל16000 HKD, תלוי בגודל. הדירות נעות בין חדר שינה אחד בגודל 40 מטר, ל3 חדרים בגודל 90 מטר. מדובר על פרוייקט עם מועדון (חדר כושר, בריכה, טניס, כדורסל ועוד כל מיני דברים סיניים). בעלי חיים - יש שלטים שאוסרים על זה, אבל יש גם המון כלבים, אז זה לא חד משמעי. באיזור יש המון זרים, שעובדים בשדה התעופה. איכות המגורים טובה, אם כי חסרים מקומות בילוי. המרחק מהמרכז כ35 דקות נסיעה ברכבת. מה זה בילוי ממוצע בבר? 3 בירות, 8 בירות, 5 ויסקי (עם או בלי קרח)? אוכל אפשר למצוא החל מ15HKD לאוכל מקומי, ומעלה. ארוחה במסעדה מערבית סבירה תעלה החל מ120HKD לבן אדם. הבשר מאוד זול. הגבינות יקרות. תחבורה ציבורית מעולה. יש רכבת ואוטובסים רבים למרכז. המשכורת לא ידועה לי.

ehudbar

New member
שכר

אני מניח ששכר בתור ע קבט באלעל יהיה בסביבות 1,600 דולר ארה"ב.

למעלה