מעבר למזרח

Cupperito

New member
מעבר למזרח

טוב עוד שבועיים הטיסה שלי, אני עובר לשנה לסין. בכל מקרה, רציתי קצת טיפים ממישהו שעבר מעבר דרסטי שכזה... רציתי לדעת בעיקר מה להביא איתי מפה שיקל עליי קצת שם... הצעות לאוכל שניתן להביא בכלל יתקבלו בברכה, תודה מראש ואחלהה יום.

קודם כל מעבר קל../images/Emo13.gif

אנחנו עברנו סין לפני חודשיים ככה שזה עוד די טרי. תן קצת יותר פרטים על מנת שאוכל לעזור.אתה עובר לבד או עם המשפחה,מטעם חברה?

Cupperito

New member
תודה רבה

אני עובר לבד ומצטרף שם לאוניברסיטה ללימוד סינית.

Anny Sun

New member
בהצלחה שיהיה

לאן אתה עובר בסין? (אני גם לומדת בסין באוניברסיטה)

Cupperito

New member
וואלה...

פצצה =] נו ואיך הולך? ואני עובר לגוואנגזו.. ואת איפה לומדת?

Anny Sun

New member
בגוואנגז'ו אני...

כבר שנתיים שאני פה, לומדת באוניברסיטה שנחשבת למאוד טובה בסין. הולך סבבה, היה קשה בהתחלה אבל מתרגלים לזה. אתה מגיע לפה לבד? יש לך פה אנשים שאתה מכיר? אתה יודע איפה אתה הולך ללמוד?

Anny Sun

New member
:)

אני לומדת ב Zhong Shan university כבר שנה וחצי, ואני מאוד אוהבת את האוניברסיטה הזאת.

נעלמתי קצת ../images/Emo13.gif

בכל מקרה,כמה טיפים. בגדול בסין,במיוחד בערים הגדולות אפשר למצוא כמעט את הכל.ככה שאם אין לך בעיה כספית את כל הציוד לבית אפשר לקנות כאן. אם יש בעית מזומנים -הייתי מביאה מגבות טובות (כאן הן יקרות בטירוף) ושמיכות. אם אתה משתמש בדאודורנט-ספריי-תביא איתך.כאן מצאתי רק 2 סוגים,שנהים עולים כפול מבארץ תרופות-בעיניי עדיף להשתמש במוכר. מבחינת האוכל-אין כאן טחינה,חומוס,קוסקוס (יש אבל ממש מגעיל)... אין כאן כל כך גבינות,ומה שיש מאוד יקר. לא מכירה את העיר שבה תגור,אבל בערים הגדולות יש חנויות מיובאיים-אפשר למצוא הרבה דברים מוכרים ואהובים,רק שמחירם מאוד גבוה. נראה לי זהו מעבר קל!

Cupperito

New member
תודה רבה =]

היכן את מתגוררת ואיך החייים שם אם אפשר לשאול...?

שנזן../images/Emo13.gif

עיר עם המון מערביים.יש המון חנויות מיובאים,פאבים ומסעדות.קרובה מאוד להונג קונג. בעיניי עיר מדהימה שכיף לחיות בה

למעלה