מעבר למנילה

anisa04

New member
מעבר למנילה../images/Emo53.gif

שלום רב בעלי קיבל הצעת עבודה במנילה, פיליפינים. מדובר בשהייה של שנתיים.יש לנו שני ילדים- בן שנה ובת שלוש וחצי.אני בדיוק סיימתי הכשרה בתחום הקעקועים והתחלתי לעבוד בתחום. גם אם נעבור ארצה להמשיך לעבוד בתחום זה. כל מי שיכול לספר לי כל דבר- איך זה לגור ולחיות שם, האם כדאי לקבל כזאת הצעה ובאיזה תנאים, איזה סידור יש שם לילדי זרים (גנים), מה מצב תחום הקעקועים שם (האם פופולרי ונפוץ, יש סיכוי לעבודה) וכל מידע אחר שיכול להיות רלוונטי . תודה.

Woogy

New member
כנראה שלא תמצאי פה, אבל

מנסיוני ברילוקיישן אני יכול להציע לך כיווני מחשבה. - תמצאי אנשים מהקהילה הפיליפינית בישראל, תוכלי לדבר איתם ולשאול כל מה שתרצי. - תחפשי אתרים של עבודה בפיליפינים, סביר שתוכלי למצוא שם מידע שמיועד לאותם מחפשי עבודה, מידע שמסביר איך זה הולך שם. - חפשי פורומים כמו זה של "זרים בפיליפינים" (קבוצה מאוד פעילה שהיה אליה קישור מהאתר livinginthephilippines) - אם יש שגרירות ישראל בפיליפינים, אם תצרי קשר איתם, אולי יעזרו לך, או שאולי יסכימו להעביר את פרטייך לישראלים שם, שחלקם עשוי לענות. - מעבר לזה תשכחי ממידע בעברית, כי כנראה אין שם הרבה ישראלים. תזכרי שאחוז הדוברי אנגלית שם הוא גבוה מאוד, כך שתוכלי למצוא מידע רב שתוכלי לקרוא ממקור ראשון.

למעלה