מעבר למסקנה הרגילה שזידאן הוא

מעבר למסקנה הרגילה שזידאן הוא

גבר חלומותיי ואלוהים בזמנו הפנוי, הגעתי למסקנה מאוד משמעותית מהמחצית הזו- חייבים לחוקק חוק שאוסר על נשים לראות כדורעגל עם גברים. חייבים! אם זה עובד בבתי כנסת זה יעבוד יופי גם בספורט. נמאס לשמוע ת'נקבות האלה ממציאות לך שפת כדורעגל חדשה! "להבקיע" הפך ל"לקלוע גול", "לבעוט" הפך ל"לזרוק" ו"נגיחה" הפכה ל"ראסיה"... וכמובן אמי לא שכחה את המנהגים הרגילים של אישה בזמן משחק כדורעגל- לעבור מול המסך ברגעים הכי מעניינים ובקצב הכי איטי שהיא מסוגלת [יותר איטי מזה זה כבר לעמוד במקום] ואז עוד להתעצבן על זה שאני מתעצבן, לשאול 5 פעמים מה זה כרטיס אדום ומתי מקבלים פנדל ולהתעקש להבין את זה רק אחרי ציורים מפורטים+כתוביות+ניקוד, וכמובן להתעקש לא להבין את הדבר שנשים בחיים לא יצליחו להבין- מה זה נבדל!!! את המחצית השניה היא תבלה על המדרגות בחוץ...

InfeCtedShesek

New member
אלללללללללללההההההה

איטליההההההה איעאעאעאעאעאעאעאעאעא ע אאאאא
אעעעעאעעעעע זידאן האפס האלג'יראי הזההה גוווווו פיצותתת!!11 גו פסטההה!!!!

זה רק סיוט

מחר בבוקר אני אתעורר וזידאן יחייך אליי ממוסף הספורט של ידיעות אחרונות עם הגביע ביד זה לא אמיתי פשוט לא

InfeCtedShesek

New member
זידאן הוא היצור הכי רע שראיתי בחיים

מה זה היה אמור להביע? טוב שהרחיקו אותו. לא הגיע לו לנצח בגמר, לא משנה אחרון או לא. ערבי עצבני חולה נפש

בואנה סתמי ת'פה יא נקבה לא מבינה

מה שראית היה שניה אחת מתוך קריירה שלמה עד אותו רגע זידאן היה אחד השחקנים היותר רגועים ואחראיים שראיתי.. משחק שלם לא ראיתי אותו מתווכח עם השופט או עושה הצגות אפילו פעם אחת תמיד יודע להרגיע ת'שחקנים שלו, לשחרר פלונטרים ולתת כדורים לאיש הנכון לא שזה מצדיק- אבל כנראה שהאיטלקי אמר לו משהו מאוד מכוער כדי להוציא אותו ככה מהכלים... שחקן שסחב על הגב כמעט לבד את צרפת לגמר, הרג אותה שניה לפני שהיא הצליחה לשתות מהבאר איזה טרגדיה...איזה טרגדיה...אני הולך לבקש אישור לגדל זקן חודש כאות אבל

InfeCtedShesek

New member
אל תשכח שאני גם יכולה למחוק הודעות

עזוב כדורגל, עזוב גביע אם אתה כ"כ רוצה ניצחון אחרון, תתרכז במשחק. ולא בלהיות ערבי. מגיע לו לגמור את הקריירה ככה.. פאקינג דקה 110, יכולת להביא גביע בתור פינאלה לקריירה שלך, אבל לא.. אתה חייב להיות ערבי!

נכון! לא נראה לי שתמצאי בנאדם

אחד בעולם הזה שחושב שהמעשה של זידאן לא היה מכוער\לא-אחראי\ערבי אבל בניגוד אלייך אני לא חושב שמגיע לו לגמור ככה ת'קריירה. לאפ'חד לא מגיע. לסחוב ככה 110 דקות בגמר הגביע כשאתה חצי פצוע ושחקנים איטלקים מתגרים בך [ראית בכלל מה גרם לתקרית הזאת? מטראצי היה צריך לקבל אדום גם כן, חבל שהיה אפשר רק לראות מה קרה שם ולא לשמוע]- זה לא קל. זה המון מתח ולחץ נפשי וזידאן כנראה באותו רגע העביר את תפקיד האלוהים למישהו אחר והתנהג כמו בנאדם- בנאדם עם חולשות ועם עצבים מרוטים שקורס לפעמים. מותר לו. שוב, זה לא מצדיק, אבל אם זה היה קורה למאלודה או לשחקן "שולי" אחר אפ'חד לא היה עושה מזה סיפור כמו שעושים בגלל שזה זידאן מעשה מביש אחד לא מבטל קריירה שלמה, והצרפתים יכולים ללכת להזדיין אם הם ישכחו לו את כל מה שהוא עשה למענם במשך השנים.

זידאן הוא גאון !!

איזה עוד שחקן מסוגל לעשות את הפרישה מכדורגל בלי מסיבת עיתונאים, בלי פפראצי ובלי ראיונות כל יום... לסיים קריירה מפוארת עם אדום זה פשוט גאוני!

יותר גרוע...

ששמחתי את שמחת החיים אחרי השער של איטליה, דקה אחרי אחותי קפצה גם היא מרוב שימחה.. ונרגעה רק אחרי שאמרתי לה שזה הילוך חוזר...

למעלה