מעבר למקום עבודה חדש עקב תנאי העסקה משופרים

roni2005

New member
מעבר למקום עבודה חדש עקב תנאי העסקה משופרים

שלום רב! אני בחור בן 26 העובד בחברה פיננסית בת"א. אני סה"כ מרוצה מיחסי האנוש בחברה, ומעמיתיי לעבודה. מה שמפריע לי ביותר זה תנאי ההעסקה הירודים=5800 ברוטו (עבור משרה של 8 וחצי שעות יומיות, כאשר משלמים שעות נוספות על כל שעה נוספת כמובן, עפ"י חוק). לאחרונה, הציעו לי משרה דומה עם תנאים משורים, כ8000 ברוטו (שוב עבור משרה של 8 וחצי שעות, כאשר שוב משלמים על כל שעה נוספת מעבר ל-8.5). אבל, אליה וקוץ בה. מסתבר שבמקום החדש "טוחנים" שעות(אומנם בתשלום אבל עדיין...). עובדים כל יום מרבע לתשע עד בערך שבע אפילו שמונה בערב, בתשלום נוסף אומנם, כך שהמשכורת מגיעה אולי ל10 ברוטו אבל עדיין משתעבדים לעבודה...בנוסף, העבודה הזו רחוקה לי בהרבה מאזור מגוריי...המנהל אמר שכרגע הם בעומס אבל זה צפוי להשתנות...(אני לא יודע עד כמה אני קונה את זה כי כבר אמרו לי את זה בראיון הקודם שקיימתי איתם לפני כ-3 חודשים)...כרגע אני בדילמה: האם באמת המשכורת הגבוהה אמורה להכריע את הכף...אני באמת לא יודע....יש הבדל גדול בין 2 המשכורות והמשכורת, יותר מאלפיים ש"ח לא הולכים ברגל, בנוסף המקום האחר מספק חנייה וגם ארוחות(משהמקם הנוכחי עם המשכורת הנמוכה לא נותן), אבל(!) אני לא משוכנע האם באמת אוכל לעבוד 10-11 שעות על בסיס יום יומי...אולי זה יעלה לי בבריאות ואתחרט על כך. מאידך, עבור אקדמאי, המקום העכשווי משלם ממש ממש מעט והעלאות יש בקושי שם ואולי רק בעוד כמה שנים טובות אוכל להגיע ל8 אם בכלל....מצד שני, האווירה טובה, קרוב לי לבית ולמרכזי הבילוי בת"א....אז אני לא יודע מה להחליט....

היי../images/Emo140.gif

אני לא הייתי לוקחת את המקום החדש. הייתי מנסה למצא מקום אחר מתאים יותר. במקום הנוכחי יותר קל לחפש לך מקום חדש. אם תעבור ולא תהיה מרוצה יהיה לך יותר קשה לחפש מקום אחר בגלל השעות.

roni2005

New member
תודה על העיצה. אכן שמעתי בקולך ובקול הפנימי

והשארתי את יצר החמדנות בצד...אני אמתין לפחות שנה בעבודתי הנוכחית ורק אז נראה לאן הכול מתפתח...

למעלה