מעבר לניו ג'רסי

מעבר לניו ג'רסי

בעלי ואני צפויים לעבור בסביבות יולי אוגוסט מבוסטון לניו ג'רסי. אנחנו לא מאד מתלהבים מעצם המעבר ומהעיתוי כי ביוני אני אלד בבוסטון את בתנו הבכורה, אבל צריך להתכונן... מקום העבודה החדש של בעלי יהיה באזור של ' ROCHELLE PARK, PARAMUS וזה בערך כל מה שידוע לנו כרגע. אנחנו מעוניינים בדירה של חדר שינה אחד או שניים, בתקציב של עד 1500 דולר לחודש (רצוי כמובן פחות), בסביבה סימפטית, רצוי עם ישראלים בסביבה, ורצוי במקום מרכזי שיאפשר לי להסתדר בשעות היום גם בלי רכב. המגורים יכולים להיות במרחק של עד חצי שעה ברכב מאזור העבודה שציינתי. אשמח לשמוע עצות והמלצות.

אהלן וברוכים הבאים

קודם כל סליחה שלקח לי כל כך הרבה זמן לענות - האיזור שאת מדברת עליו מאוד קרוב אליי, אני גרם ב- Fair Lawn, עיירה נחמדה מאוד עם הרבה ישראלים והרבה הורים צעירים. מרחק הנסיעה הוא כחמש עד עשר דקות מהעיירות שהזכרת. האיזור כאן מלא חנויות של ישראלים, אוכל ישראלי ומוצרים מהארץ ובכלל איזור מאוד יפה. יש כאן מרפאת ילדים מעולה וקרבה לשני בתי חולים טובים עם מחלקות ילדים מצויינות. אני גרה בקומפלקס יפהפה, דירת חדר תעלה לכם כאן משהו כמו 1400 דולר לחודש ודירת שני חדרים 1800. יש מדיח כלים, מיקרוגל ומכונת כביסה ומייבש בדירות, המון חניה, המון מקום לטייל עם עגלות ובכלל איזור מקסים וקרוב לכבישי הגישה לעיר. אם זה מעניין אותך אני אשמח לתת לך יותר פרטים במסרים או באימייל. אני יודעת שאפשר גם לשכור כאן בית פרטי במחיר נמוך יותר אבל לי היה חשוב דווקא למצוא דירה בקומפלקס. הקומפלקס חדש לגמרי, בן שלוש נדמה לי, אז הכל חדש, מטופח ומושקע.

לא יאמן.!!!

איזה מחירים לשכר דירה! פה לדירת 3 חדרים בקומפלקס יפה וחדש עולה 1200$ מדהים כמה יקר יכול להיות שכר דירה.

rella2

New member
../images/Emo53.gifמגורים ב Fair Lawn

הי עדי, בעוד כחודש אנחנו אמורים לעבור לאזורכם. סוף סוף בעלי החליט אחרי חודשים של התלבטות ועכשיו אני ממש צריכה להזדרז ולהבין לקראת מה אני הולכת. אני מקווה שלא תחשבי שזו חוצפה אבל, חיפשתי מישהי שמבינה ועברתי דרך רחוקה בפורום כדי למצוא ..אותך. אולי הייתי צריכה לשאול את כולם ובכל זאת מקווה לעזרתך.אז העניין הוא שרציתי לשאול אותך (ויש לי המון שאלות) לגבי המגורים באזורך 1. האם זה קרוב לניו יורק - נסיעה ברכבת לתוך העיר (איזור הקונסוליה למשל) כמה זמן תארוך נסיעה כזו לעבודה? 2. מהי העלות של גנים באזור (יש לי שני בנים חמודים, האחד בן שלוש והשני בן שנה ושלושה חודשים) 3. האם תהייה לי אפשרות למצוא גן מעורב (עברית אנגלית),עבור הגדול בן השלוש, כבר במעבר או שאצטרך לחכות לתחילת שנה (אם יש משהו כזה בכלל) 4. כמה תעלה לדעתך דירה בת 3 חדרי שינה 5.את יודעת משהו על פורסט הילס בקווינס אני אפסיק עכשיו ואשאיר אותך עם טעם של עוד...
ושוב מקווה לעזרתך rella

למעלה