מעבר לנתניה

מעבר לנתניה

מה קובע איזה סוג אוטובוס מופעל בקו מסוים?
שלום לכם

אולי תדעו לענות לי... אני נוסע בקו 76 של אגד מתל אביב לחולון בשעות אחר הצהריים, כלומר 17 והלאה.

עד לפני כחודש / כחודש וחצי, הקו היה מופעל על-ידי אוטובוס ארוך (בטח יש לו שם מקצועי), כלומר, או מהסוג שמחוברים עם האקורדיון, או מהסוג שהוא פשוט ארוך מטבעו עם 3-4 דלתות, והצפיפות היתה נסבלת בהחלט.

אך מאז אותה תקופת זמן, האוטובוס שמפעיל את הקו הוא אוטובוס קטן וישן, מיזוג האויר מקרטע עד לכלל לא דלוק, בלי אפשרות לעלות ולתקף מאחורה.

מדוע זה קרה?
ואיך אפשר, אם בכלל, להשפיע בכך שסוג האוטובוס הקודמ יחזור להפעיל את הקו? הרי הוא הפעיל אותו מאז ומתמיד.

אולי מישהו יודע על-כך יותר...

תודה בכל מקרה!
מעבר לנתניה

אני שוקל לעבור לנתניה. אני לא מכיר את העיר ולכן אני מבקש לדעת איזה אזורים נחשבים לטובים בעיר. חשוב לי שהדירה תהיה ממוקמת במרכז העיר בקרבת אזורי בילוי וחנויות ואף בקרבת תחנות אוטובוס, עם גישה נוחה מאד! לקווים בינעירוניים, ואף תהיה קרובה לתחנת רכבת. אלו חשובים לי מאד. בנוסף, אשמח שהיא תהיה קרובה ככל האפשר לים.
איזו שכונות ואזורים עליי לחפש?

GLSRA

Active member
זה הולך בערך ככה....

מעבר לנתניה

אני שוקל לעבור לנתניה. אני לא מכיר את העיר ולכן אני מבקש לדעת איזה אזורים נחשבים לטובים בעיר. חשוב לי שהדירה תהיה ממוקמת במרכז העיר בקרבת אזורי בילוי וחנויות ואף בקרבת תחנות אוטובוס, עם גישה נוחה מאד! לקווים בינעירוניים, ואף תהיה קרובה לתחנת רכבת. אלו חשובים לי מאד. בנוסף, אשמח שהיא תהיה קרובה ככל האפשר לים.
זה הולך בערך ככה....
בהצלחה עם דרישותייך הסותרות.
ככל שתיהיה קרוב יותר לים, תיהיה בהכרח רחוק מהרכבת והפוך.
אז תחליט קודם מה חשוב לך יותר....

טוב

זה הולך בערך ככה....
בהצלחה עם דרישותייך הסותרות.
ככל שתיהיה קרוב יותר לים, תיהיה בהכרח רחוק מהרכבת והפוך.
אז תחליט קודם מה חשוב לך יותר....
טוב
הכי חשוב לי נגישות לתח"צ, לקווים בינעירוניים, ולרכבת. אזור שיהיה בו תח"צ בתדירות גבוהה ככל האפשר לרכבת ומהרכבת.
כמובן, שהאזור גם הוא חשוב לי מבחינת נוחות, ו"לא מבודד". והים הוא תוספת נחמדה, ככה שיהיה נחמד אם יהיה קרוב ונגיש ככל האפשר.

olli3

New member
מנהל
זה דיי פשוט, כל מה שסביב מרכז העיר ייתן לך את המענה הזה.

טוב
הכי חשוב לי נגישות לתח"צ, לקווים בינעירוניים, ולרכבת. אזור שיהיה בו תח"צ בתדירות גבוהה ככל האפשר לרכבת ומהרכבת.
כמובן, שהאזור גם הוא חשוב לי מבחינת נוחות, ו"לא מבודד". והים הוא תוספת נחמדה, ככה שיהיה נחמד אם יהיה קרוב ונגיש ככל האפשר.
זה דיי פשוט, כל מה שסביב מרכז העיר ייתן לך את המענה הזה.

olli3

New member
מנהל
הרצל פינת בנימין, כל מה שמסביב מעולה לך.

אתה יכול להיות בבקשה יותר ספיציפי?
הרצל פינת בנימין, כל מה שמסביב מעולה לך.
פינסקר זה התחנה המרכזית, בשדרות בנימין נוסעים קווים בין עירוניים רבים עד היציאה מהעיר, המשכו דרך בן צבי ופנחס לבון ומשם יוצאים מהעיר. כך שגם הציר הזה יכול להיות יעיל עבורך למגורים אם אתה מתבסס על קווים בין עירוניים, לרכבת גם יש נגישות בעיקר לתחנת נתניה ספיר ואולי גם לתחנת בית יהושע, כבר לא עקבתי זמן רב מה קרה באיזור מאז שפתחו את נתניה ספיר.

עכבר8

New member
תשובה

מעבר לנתניה

תשובה
נתחיל בטיפ,
אם אתה לא מכיר את האזור, בדוק אפשרות לשכיר דירה ב airbnb באזור בו אתה רוצה לקנות, וכך תבין פחות או יותר מה יש ומה אין.

לא מקומי*, אבל לידע הכללי
רחוב הרצל הוא הרחוב הראשי, בקצה אחד הים בקצה השני מחלף נתניה (וגם תחנת הרכבת)
באמצע יש לך את התחנה המרכזית, רחוב שדרות בנימין (שם מתוכנן BRT, שזו סוג של מערכת הסעת המונים באוטובוסים)
וקניון השרון (שנמצא באמצע הרחוב הרצל, רבע שעה הליכה מהים ורבע שעה הליכה לרכבת (צריך לבדוק האם יש מעבר רגלי ובטוח לרכבת) )

הרצל/שדרות בנימין (שזה בצמוד לתחנה מרכזית) עמוס בתחבורה ציבורית עם קווים פנימיים וקווים בין עירוניים. הייתי מתחיל לבדוק באזור הזה.

Yarenn

New member
יש מלא מוֹניוֹת שירוּת כל הזמן לכל מקוֹם

מעבר לנתניה

יש מלא מוֹניוֹת שירוּת כל הזמן לכל מקוֹם

למעלה