איך בדיוק אין צורך להחליף, אם במתג שיש לו פורטים הם של 1G ומה שהוא צריך זה פורטים של 2.5G לפחות ?אין צורך להחליף.
כמובן שצריך להחליף גם את המתג, אם אתה רצה באמת לנצל את החיבור שאתה הזמנת. הפורטים של המתג צריכים להיות לפחות 2.5G או של 10G. חוץ מזה כרגע יש לך מתג מנוהל וגם POE, כך שאם באמת אתה צריך את האפשרויות אלה, אתה צריך גם במתג החדש את התכונות המדוברות. וכמובן גם לבחור את הכמות הנדרשת של פורטים.שלום לכולם !
אני עובר לתשתית של סיב אופטי 2.5 ג'יגה , בבזק נאמר לי שצריך להחליף את הראוטר הקים לחדיש יותר .
רציתי לדעת האם צריך להחליף גם את הסוויץ שיתאים לתשתית החדשה או שזה לא משנה ואם כן מה מומלץ לקנות שיתאים .
היום יש לי סוויץ של LINKSYS דגם LGS308P
תודה רבה מראש עדי .
למה לנסות לבלבל את הבן אדם? ועוד אחרי שכבר הסברתי בפשטות למה זה לא "יעבוד גם כך".אין צורך,יעבוד גם כך .
ב POE ממש לא צריך ליגוע.
הבעיה היא מודם ראוטר BE של בזק שהוא לא מומלץ.
כמו שכבר כתבתי פעמיים. אתה רוצה שתהייה לך אפשרות לנצל בכלל את החיבור שאתה מזמין ? אם כן אתה צריך את הנתב מתאים, את המתג מתאים, את הכבלים מתאימים וגם כרטיסי רשת מתאימים בציודי רשת.חברים בוקר טוב !
אני לא מבין בתחום . מה צריך לעשות כדי שאני אמצה את התשתית החדשה ?
צריך להחליף את המתג או לא ואם כן מה מומלץ ?
תודה עדי ויום טוב !
כפי אימרה מפורסמת גורסת: פעם שלישית... גלידה.POE למצלמות אבטחה ,בשביל מה צריך לשנות ובשביל מה צריך מתג מנוהל?לא יעבוד עם ה POE הקיים?
השאלה מה זה "למצות" ולשם מה...חברים בוקר טוב !
אני לא מבין בתחום . מה צריך לעשות כדי שאני אמצה את התשתית החדשה ?
צריך להחליף את המתג או לא ואם כן מה מומלץ ?
תודה עדי ויום טוב !
הכל עניין של שימוש. מן הסתם שמי שמספיק לו 100 מגה, לא יזמין את החבילת תקשורת לא של 2.5 וגם לא של 1G. וגם לצורך של שימוש בשירותי סטרימינג בטלוויזיה חכמה, מספיק גם 30M ובשביל כך יש חיבורים מתאימים של בזק. מצד שני, מי שאפילו רק מוריד למשל סרטי 4K בכדי לצפות בהם, כן יעדיף "למצות" חיבור כזה של 2.5G וזה מסיבה פשוטה והיא שכל סרט כזה הוא בנפח של בין 80 ל 120 ג'יגה. ובדרך כלל מורידים כמה וכמה סרטים במקביל. וכאן כבר זמן יהיה מאוד משמעותי. וזה רק לצורך הבידור, לשימושים של עבודה מהבית אני כבר אפילו לא מדבר.השאלה מה זה "למצות" ולשם מה...
אם יש לך טלוויזיה חכמה, נדמה לי שיספיקו לך 100 מגה בעודף, כי רוב הטלוויזיות גם לא מנצלות 100.
המיצוי הוא טוב למחשב חזק והמיצוי יהיה גם טוב כשאתה מפצל להרבה שלוחות.
כמה תקבל כל שלוחה? חשוב לבדוק מה היכולות של אותה שלוחה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.