שלום קיט קט,
שני דברים שונים.."מעבר תדרים" "עידן חדש" בעולם...יש תדרים /גלים של אור קול גלי אלפא ביתא..מתבצעות פעולת חשמליות בגופנו..שאיננו מודעיןם אליהם ..באופן לא רצוני.. כמו כן יש אמונה (שאני שותפה לה) שהעולם ..ההסטוריה מתחוללת בתוך חוקיות של עידנים..אדמה אור רוח ומים...אנחנו יוצאים עוזבים את עידן האדמה שנמשך קרוב לאלפיים שנה...ועוברים לעידן האור מאפייני האדמה הם
פחד , בצע מאפייני האור הם
אהבה , שפע אנשים שחיים כיום לבד מאלו שנולדו משנת 2000..ונולדו לתדר החדש, את..אני..הורי..חברי..צריכים לבצע מעבר לתדרי האור.. לכן המעבר בתדרים מתבצע בהדרגתיות בכדי לאפשר לכמה שיותר ישויות לבצע התמרה ולקבל את השינוי... אני לא בטוחה שכאן המקום למסור מסרים על העידן החדש, אך בהחלט אשמח לענות לכל שאלה שאתם תשאלו בנדון..יש מאות ואלפי נבואות, חלקן בקבלה..בתנך בסנסקריט ביפנית באנגלית..ובערבית שמדברות עלהעידנים המעניין הוא שקיימת השקה בין תורת הסוד היהודית..קבלה לבין זו הטיבטית...(כתבים בודהיסטים שחלקם הרב כתבים-גנוזים) לבין זו של היפנים, ויש כתות איסלם נפרדות מהשיהות המוכרות שאף להן נבואות שכאלו..ויש הרבה חפיפה לגבי עתיד היקום.. אגב יש גם הרבה נבואות אפוקליפטיות על חורבן והרס.. וזאת משום שאכן קיים מאבק קשה שמתחולל כשרוב האנשים ישנים בשקט..הוא מתחולל בעיקרו ביקומים מקבילים..וחלק ממנו כבר הוכרע לטובת ישויות האור..ואני תמיד אומרת לבני..שנולד בשנת 2000 והוא מדהים ביותר אבל לא אכנס אליו..כשהו דואג בשל ישויות האופל..וכוונות הזדון שלהן אני אומרת לו:
שקרן אחת של אור יכולה להאיר חשיכה גדולה מאוד אבל צריך הרבה מאוד אופל בכדי להסיט קרן אור ממסלולה (..למעשה אי אפשר!)
....