אם כך, לא בטוח שפילדלפיה זה האזור המתאים עבורכם
אני מחבב את פילדלפיה, ויש הרבה סיבות טובות לעבור לאזור, אבל חיפוש עבודה בהייטק זו לא אחת מהן. יש אמנם חברות טכנולוגיה באזור פילדפיה, אבל עדיין מדובר במבחר מצומצם יחסית, וזה לא המקום הראשון, או השני, או החמישי שהייתי חושב עליו אילו הייתי מחפש עבודה בהייטק ולא היתה לי הצעת עבודה ספציפית שם. מתוך כל "מרכזי ההייטק" בארה"ב, פילדלפיה נמצאת הרחק בתחתית הרשימה. אולי במקום 20, או אף למטה מזה.
אבל אם אתם בכל-זאת נעולים על פילדלפיה, אזור המיין ליין יהיה האזור הראשון שהייתי ממליץ לכם להסתכל עליו:
https://en.wikipedia.org/wiki/Philadelphia_Main_Line
ובפירוש לא הייתי מציע לכם לקנות בית בשלב הזה. קודם כל, בגלל שאתם לא מכירים את האזור ונראה לי שאפילו לא ממש מכירים את ארה"ב. ואפילו אם זה פרבר שנחשב לטוב, לא בטוח שזה המקום שהכי מתאים לכם. רק אחרי שתחיו באזור תקופה מסויימת יהיה לכם מושג טוב יותר איפה תרצו לגור.
שנית, אתם לא יודעים מה תעשו ואיפה תעבדו. וגם אם תמצאו מקומות עבודה, רק אחרי שתעבדו תקופה מסויימת תדעו אם אכן אלו מקומות עבודה שתרצו להשאר בהם תקופה ארוכה.
ודבר שלישי, חבל לשלם משכנתא גבוהה לבית גדול בפרבר שהוא יקר בגלל שיש שם מערכת חינוך ציבורית טובה, בזמן שאין לכם בכלל ילדים.
כך שאני ממליץ בחום לשכור דירה לפחות לשנה לפני שמתכננים לקנות בית.
ולגבי מחירים: באזור שציינתי, בית קרקע עם ארבעה חדרי שינה יעלה במינימום 600-700K. אבל זה אחד האזורים המבוקשים והיקרים באזור. במקומות אחרים שהם עדיין די טובים, אפשר גם למצוא בתים בגודל הזה ב-300K. לדוגמה, אזור צ'רי היל בניו-גרז'י (שנמצא בצד של ניו ג'רזי שסמוך לפילדלפיה).