מעבר לקנדה שאלות חשובות

stestyst

New member
מעבר לקנדה שאלות חשובות

שלום, אני ובעלי נימצאים כרגע בארה"ב בחילופי סטודנטים (שלי) אני בעלת תואר ראשון במנהל עסקים מאוניברסיטה בארץ והוא בעל תואר מהנדס תוכנה ממכללה. לבעלי ניסיון עבודה של שנטיים בתחום בניית אתרי אינטרנט כולל ראש צוות אנחנו מחפשים את הדרך הקלה והמהירה לעבור לקנדה ביוני-יולי הקרובים לאיזה מעמד הכי כדאי לנו להגיש מועמדות? הגירה? עבודה? איזה סוג? כמה זמן זה לוקח והאם ניתן לעשות זאת דרך שגרירות קנדה בארה"ב למרות שאנחנו ישראלים. בתודה מראש אסתי

תהליך בקשת SW רגילה בבאפאלו

ארה"ב (זה נמצא בקונסוליה הקנדית בבאפאלו), נמשך פחות משנתיים, בעוד שהתהליך הרגיל בתל אביב ייקח כ 3 שנים ואולי יותר. כך ששני התהליכים האלה לא מתאימים לכם אם אתם רוצים להגיע לכאן העוד פחות משנה. מהנדס תוכנה, הוא מקצוע מבוקש כאן, וכדאי לנסות לשלוח קורות חיים, להתראיין, ולחפש במרץ קשרים והיכרויות שייאפשרו להגיע לכאן ברישיון עבודה, אחר כך אפשר בדרך קלה ןמהירה יחסית, לקבל תושבות קבע בלי לחכות בתור.

stestyst

New member
איך הכי מומלץ לחפש עבודה

דרך האינטרנט? איזה אתרים? ואיך זה עובד? ראיון טלםוני? אינטרנטי? מה הסיכוי למצוא משהו בלי קשרים. ועוד שאלה אם אחד מבני הזוג מתקבל ללימודים בקנדה מה הסטאטוס של בן הזוג השני? תודה

shipy1234

New member
בעיקר דרך קשרים אישיים או מקצועיים

אחרת קשה למצוא עבודה מרחוק. אם אחד מבני הזוג לומד, השני בדרך כלל מקבל ויזת עבודה פתוחה לכל מעסיק. אגב, באיזה חילופי סטודנטים את - של תואר ראשון או שני?

stestyst

New member
אני

סיימתי תואר ראשון אבל הלימודים פה לא מוגדרים כתואר שני זה יוצא מאין שלב ביניים... למה?

shipy1234

New member
כי אולי היית יכולה לעשות חילופים בקנדה

לדוגמא, ב- MBA בת"א יש להם חילופי סטודנטים עם כל האונ' המובילות בקנדה. דרך נהדרת להכיר חברים ולשים משהו מקומי ברזומה.

mistifier

New member
שאלה תיאורטית

האם בתור תייר ישראלי בארה"ב, אפשר לגשת לשגרירות בבאפלו ולהגיש את הטפסים להגירה לקנדה, ולאחר שבוע-שבועיים בתום טיול "סטנדרטי" לשוב לארץ? מה עולה בגורל הבקשה? וכיצד יוצרים עמך קשר? (אני מניח שמספקים כתובת מקומית כלשהי בטפסי הבקשה, לא?) אם הדבר אכן אפשרי, זו נשמעת כמו אחלה דרך לקיצור הליכים

רשאי להגיש בבאפאלו רק מי שיש לו תושבות זמנית

או קבועה בקנדה או בארצות הברית. באפאלו לא מקבלת תיקים של תיירים

למעלה