מעבר לרמיניל - זקוקה לעצתכם

zvooloon

New member
מעבר לרמיניל - זקוקה לעצתכם

חברי פורום יקרים שלום, אבי היה מטופל זמן רב בממוקס + אסנטה. פסיכוגריאטר המליץ להחליף באביקסה + רמיניל. זה היה לפני שלושה שבועות. השבוע הגענו למינון המקסימלי של שתי התרופות. אבי לא מרגיש טוב, חולשה, עייפות, האם זה קשור אולי? את האביקסה אנו מכירים, לפני שקופ"ח נתנה ממוקס במקומה לקחנו אביקסה, ולא ייחסנו לה תופעות לוואי. לכן אני חושדת ברמיניל. שמעתי ממישהו שזו תרופה ניסיונית עדיין. לא נשמע לי הגיוני, אבל אולי אני טועה. אשמח אם תעזרו לי ושיהיה לכולכם יום קל ונעים.

zs1957

New member
בוקר טוב zvooloon

לכל תרופה יש תופעות לוואי. כל גוף מגיב אחרת לתופעות לוואי. אביקסה ורמינל הם הכדורים הכי טובים שיש בשוק. הם ניתנים לחולים במצב בינוני עד קשה. לכל תרופה בנפרד יש את התופעות שלה. יתכן והאינטרקציה שבין שתי התרופות גורמת לאביך תופעות לוואי כמו חולשה , עייפות , יש חולים שמקבלים גם סחרחורת. פני לפסיכוגריאטר ותדווחי לו על מצבו של אביך. אני מניחה שהוא ידע מה לעשות וקרא את ההסטוריה הרפואית שלו. רימניל היא לא תרופה חדשה והיא לא ניסיונית.שתי התרופות הללו אינן בסל הבריאות. התרופות הללו אינן מרפאות הן מעכבות את ההתדדרות של המחלה. החולה צריך להרגיש טוב עם התרופה במידה ויש תופעות לוואי יש לדבר עם הרופא ולשקול שינוי של התרופה. שתיהן עושות את אותה פעילות . לא ברור לי לשם מה צריך שתי תרופות דומות. אולי מספיקה רק אחת. יתכן ואביך רגיש לאחת מהן. צריך לבדוק, תשאלי את הרופא. קראי היטב מה כתוב בעלון של שתי התרופות. כל תופעות הלוואי של התרופות מצויינות שם. יום נעים זהבה שחם

vella

New member
אביקסה ואקסלון

בעלי לוקח אקסלון ששה מ"ג ואביקסה והצרוף מתאים לו. לאחרונה יש אצלו התדרדרות במצבו הקוגנטיבי והרפא חושש שהאקסלון הפסיק להשפיע והציע לעבור לרמינל.עדיין לא ניסינו. ולה

למעלה