מעבר לשוק הסיטונאי
שלום לכולם,
אני מנוי של בזק בתשתית ואקספון כספק (משלם לכל אחת בנפרד). בנוסף יש לי קו קל של בזק לפקס (כן, יודע שזו טכנולוגיה עתיקה) וכו׳. משלם:
25 ש״ח עבור קו קל
120 ש״ח עבור תשתית 100 מגה
17 ש״ח עבור ספק 100 מגה
אני יודע שחבילות של ״שוק סיטונאי״ זולות יותר (בין 70 ל-100 ש״ח לספק_תשתית) ושוקל מעבר אליהן. אך יש לי כמה שאלות:
תודה
שלום לכולם,
אני מנוי של בזק בתשתית ואקספון כספק (משלם לכל אחת בנפרד). בנוסף יש לי קו קל של בזק לפקס (כן, יודע שזו טכנולוגיה עתיקה) וכו׳. משלם:
25 ש״ח עבור קו קל
120 ש״ח עבור תשתית 100 מגה
17 ש״ח עבור ספק 100 מגה
אני יודע שחבילות של ״שוק סיטונאי״ זולות יותר (בין 70 ל-100 ש״ח לספק_תשתית) ושוקל מעבר אליהן. אך יש לי כמה שאלות:
- אני יודע שבתחילת הדרך בזק הערימה קשיים על לקוחות שוק סיטונאי, ניתוקים לא מוסברים וכו׳ - האם המצב עדיין כך?
- מכיוון שיש לי גם קו טלפון בבזק, אזדקק לקו טלפון של ספקית אחרת. כיצד הדבר עובד? האם אני מחוייב להשתמש בראוטר של הספקית (ואז אני צריך שספק האינטרנט יהיה גם ספק הטלפוניה) או שמשרשרים לראוטר קיים ציוד נוסף לתמיכה בטלפוניה? כיצד מחברים את כל נקודות הטלפון בבית לחיבור של הספקית לטלפוניה?
- איזה ראוטר (דגמים) מקבלים מהספקיות השונות (כרגע מעוניין לקחת ראוטר בהשאלה ולא לרכוש אחד בעצמי)? האם יש כאלו שיש להיזהר מהם (היום יש לי ראוטר מבזק 6850U שמספק אותי אז משהו בסדר גודל של הביצועים שלו יספיק לי)?
תודה